Search

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων φιλοξενεί η Ορεστιάδα

Η ακριτική Ορεστιάδα, το βορειότερο αστικό κέντρο της Ελλάδας, υποδέχεται από σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου τους καλύτερους παίδες και τις καλύτερες κορασίδες στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Από την Πέμπτη 28 του μήνα έως την Κυριακή 1 Μαΐου φιλοξενεί την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας και βάζει τα… καλά της, καθώς θα έχει για πρώτη φορά τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει αγώνες τέτοιας εμβέλειας στο ολυμπιακό άθλημα.

Η όμορφη πόλη του Έβρου ολοκληρώνει τις πυρετώδεις ετοιμασίες για το μεγάλο eventκαι δίνει μία σειρά από χρήσιμες πληροφορίες για τις αποστολές.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας) με συνδιοργανωτή τον δήμο Ορεστιάδας και τη συνδρομή του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου Φιλία. Τόπος διεξαγωγής το νέο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», το οποίο μετονομάστηκε τον Ιούνιο του 2013 στη μνήμη του σπουδαίου βολεϊμπολίστα, που άρχισε την καριέρα του από τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Την Τρίτη 26/04 έγιναν οι κληρώσεις του ομαδικού σε παίδες και κορασίδες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν στον ιστότοπο http://app.ttscore.io/customer/24.

 

Share it