Search

Υπόθεση Άρη Πετεινού η κορυφή των σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Αυλαία στην σεζόν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης με αμφότερα να καταλήγουν στα χέρια του Άρη Πετεινού που πέτυχε το ιστορικό πρώτο ντάμπλ της ιστορίας της.

Πέρα απο τους δύο τίτλους η ομάδα του Πετεινού επιβαιβεώνοντας την φετινή κυριαρχία της κατάφερε να κερδίσει και την κορυφή των σκόρερ τόσο στο πρωτάθλημα της Ένωσης όσο και στο Κύπελλο.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα ο Άγγελος Τουρατζίδης ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν πετυχαίνοντας 22 τέρματα με τον συμπαίκτη του στους “κιτρινόμαυρους” Πάρη Κοτόπουλο να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 19 τέρματα.

Δείτε τους 9 ποδοσφαιριστές που σκόραραν διψήφιο αριθμό τερμάτων:

22 γκολ:  Άγγελος Τουρατζίδης(Άρης Πετεινού)

19 γκολ: Πάρης Κοτόπουλος(Άρης Πετεινού)

18 γκολ: Άλμπερτ Γκασπαριάν(Παύλος Μελάς Κουτσού)

14 γκολ: Στέλιος Κωφίδης(Ηρακλής Ζυγού)

12 γκολ: Γιάννης Καζάκης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ερσάλ Χασάνογλου(Φίλιππος Δροσερού)

11 γκολ: Κώστας Ξαντινίδης(Ελπίς Γενισέας),Γιώργος Μαστανιάδης(Αετός Τοξοτών)

10 γκολ: Λάζαρος Ορφανίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς)

Υπόθεση Πετεινού ήταν και η κορυφή των σκόρερ με τον Γιάννη Χριστοφορίδη που σημείωσε 9 τέρματα στο πρωτάθλημα, αν και κατά βάση αγωνιζόταν ως στόπερ φέτος, και με το γκολ που πέτυχε στον μεγάλο τελικό έφτασε τα 5 τέρματα στο Κύπελλο που τον έφεραν στην κορυφή της λίστας μαζί με τον Ερσάλ Χασάνογλου του Δροσερού. Να σημειώσουμε πως ο τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος Άγγελος Τουρατζίδης τερμάτισε στην δεύτερη θέση των σκόρερ με 3 τέρματα μαζί με τους Αλή Μπαρή(Δροσερό) αλλά και τους Βαγγέλη Γούλα και Άλμπερτ Γκασπαριάν του Κουτσού

Share it