Search

Τέσσερα πανελλήνια μετάλλια στην Πάτρα για τον Εθνικό!

Πολλές φορές ο αθλητισμός δεν φέρνει τα αποτελέσματα για τα οποία έχεις προσπαθήσει, έχεις μοχθήσει έχεις ιδρώσει.

Μετά από ένα τετραήμερο στην όμορφη Πάτρα, με διάφορα αποτελέσματα, καλά και κακά, οι δύο ομάδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποκλείστηκαν στην 8αδα. Τα αγόρια που είχαν πολύ υψηλούς στόχους και βλέψεις για τελικό όντας 2ο μόλις φαβορί των αγώνων δεν κατάφεραν να επικρατήσουν κόντρα στην ΑΕΚ και στερήθηκαν το μετάλλιο χάνοντας οριακά με 3-2 σκορ. Με την ομάδα αγωνίστηκαν ο Κίμωνας Μητκας, ο Ανδρέας Καραμπελιας, ο Νικηφόρος Μυρος, ο Νίκος Μαρασλής και ο Γιάννης Πιστολας.

Την ίδια τύχη έμελλε να έχουν και τα κορίτσια όπου στον αμφίρροπο προημιτελικό κάμφθηκαν από το ΓΑΟ Πειραιά με το ίδιο οριακό σκορ. Με την ομάδα αγωνίστηκαν η Κατερίνα Αλεξούδη, η Φωτεινή Τράκα και η Σιμέλα Βούζη.

Μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώθουμε για την πολυετή προσπάθεια αυτών των παιδιών!

Μπορούμε φυσικά και να χαμογελάσουμε πανηγυρικά με τα 4 πανελλήνια μετάλλια στο διπλό και στο μικτό αγώνισμα με τον Κίμωνα Μητκα – Άνδρεα Κάραμπελια και Κίμωνα Μήτκα – Κατερίνα Αλεξούδη αντίστοιχα.

Μπορούμε επίσης να αισθανθούμε περήφανοι με τους μικρούς που στάθηκαν ανταγωνιστικοί σε ένα πρωτάθλημα που κατά κύριο λόγο αγωνίζονται παιδιά λυκείου. Ο Γιώργος Κοσμάς στα 14 του μόλις χρόνια, ο Βαγγέλης Δερνεξής και ο Βενιαμίν της ομάδας Φάνης Μήτκας μόλις 13 ετών έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι πολύ σύντομα θα πρωταγωνιστήσουν.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους!

Η συνέχεια σε λίγες μέρες στην Ορεστιάδα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων!

Από το facebook του Εθνικού.

Share it