Search

Αγκαλιά με τον τίτλο στην Τουρκία η Τραμπζονσπόρ με ακόμα μια γεμάτη εμφάνιση Σιώπη!

Τίποτα δεν σταματά την Τραμπζονσπόρ απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα της Τραπεζούντας να απέχει μόλις έναν βαθμό απο τον τίτλο, έχοντας τέσσερις στροφές πριν το φινάλε απόσταση 11 βαθμών απο την Φενέρ.

Η Τράμπζον έχοντας για ακόμα ένα ματς στην βασική ενδεκάδα τον Εβρίτη μέσο, Μανώλη Σιώπη που προσέθεσε ακόμα μια πολύ γεμάτη εμφάνιση κέρδισε στην Άδανα την Ντεμίρσπορ με 3-1, νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο παίκτες αλλά και τον κόσμο της ομάδας που τους επεφύλαξε αποθεωτική υποδοχή στην επιστροφή τους στην Τραπεζούντα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθοςΆλλωστε η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτζί είναι μια ανάσα απο την κατάκτηση του 7ου τίτλου της ιστορίας της και πρώτο από το 1983-1984. Αν μη τι άλλο το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να είναι εορταστικό για τον σύλλογο και την πόλη της Τραπεζούντας

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, γρασίδι και στάδιο

Στα τους ματς ο Σιώπης αγωνίστηκε σε όλο το ματς ενώ ο Μπακασέτας μπήκε αλλαγή στο 46′ με την Τράμπζον που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και προηγήθηκε με δύο γκολ των Μπρούνο Πέρες και Αντρέας Κορνέλιους πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα. Στο 61′ ο Τζανίνι έκανε το 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ματίας Βάργκας στο 75′.

Share it