Search

Με έντονο χρώμα ΑΟΞ η νίκη ελπίδας της Καβάλας κόντρα στην Καρδίτσα

Μετά απο μεγάλη καθυστέρηση έγινε επιτέλους το εξ’ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 μεταξύ της Καβάλας και της Αναγέννηση Καρδίτσας, με μεγάλους νικητές τους γηπεδούχους με 3-1.

Σε ένα ματς που υπήρχε έντονο χρώμα ΑΟΞ, καθώς στις εξέδρες του “Ανθή Καραγιάννη” μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο Team Manager της ξανθιώτικης ΠΑΕ Κώστας Τσαλίκης, ο προπονητής της ομάδας και πρώην της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης και ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Προδρομίτης. Που άδραξαν την ευκαιρία του κενού για να βρεθούν στην γειτονική πόλη για να δουν το σημαντικό ματς του ΑΟΚ τσεκάροντας παράλληλα και την ομάδα της Καρδίτσας την οποία θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική.

Στο γήπεδο και σε διαφορετικό σημείο το παρών έδωσε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και παλιός προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου που είδε το ματς παρέα μεταξύ άλλων με τον επίσης βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Χάρη Παπά αλλά και των πρώην προπονητή των ΑΟΞ και ΠΑΕ Θράκης, Στέλιου Κατρακυλάκη

Photos Credit: Proininews

Share it