Search

Μπαρτσελόνα με χαμηλό σκορ, αξίζει το ρίσκο στο «Ντραγκάο»

Αρκετές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα. Φυσικά, ξεχωρίζει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ωστόσο στοιχηματικά, το ενδιαφέρον μας «κεντρίζουν» δύο άλλες αναμετρήσεις.

Στα πλαίσια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας (ο Ολυμπιακός έκανε χθες το 1-0, επικρατώντας με 71-54 επί της Μονακό), η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ λαμβάνει χώρα και η ρεβάνς μεταξύ Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Οδηγίες και στρατηγικές για το crazy time

  1. Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (21:00)

Στην Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έκανε το 1-0 στη σειρά με τη βαυαρική ομάδα (77-67) και βάζει σιγά – σιγά βάσεις για πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου. Ομάδα με ποιότητα και επιθετικό πλουραλισμό. Η Μπάγερν πέρα από την ήττα στο 1ο ματς, είδε να «χάνει» και τον αρχισκόρερ, Χίλιαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

➥ Ξεκάθαρο φαβορί οι «μπλαουγκράνα», μπορούν να φτάσουν στο 2-0 στη σειρά, ωστόσο δεν βλέπουμε να γίνεται με εμφατικό τρόπο. Συνεπώς καταλήγουμε στην επιλογή «Μπαρτσελόνα &Under 153.5» σε απόδοση 2.00.

  1. Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)

Κλείνουμε με τον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας (ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι). Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πόρτο – Σπόρτινγκ. Οι «δράκοι» είχαν κερδίσει 2-1 στο 1ο ματς και έκαναν βήμα για πρόκριση στον τελικό. Σε σούπερ κατάσταση η ομάδα του ΣέρτζιοΚονσεϊσάο, οδηγείται σε επιστροφή στις κούπες στο πρωτάθλημα. Διατηρεί το ασύλληπτο 47-11-0 στη λίγκα. Πέπε (στόπερ), Ουρίμπε (μέσος) οι απόντες. Η Σπόρτινγκ είναι υποχρεωμένη να το παλέψει. Προέρχεται από ήττα 2-0 εντός από τη μισητή Μπενφίκα. Χάθηκε ο τίτλος. Τιμωρημένοι για απόψε οι ΜατέουςΡέις (μπακ), ΜπρούνοΤαμπάτα (χαφ).

➥To σετ αποδόσεων γέρνει προς την έδρα, όμως θα πάρουμε αυξημένο ρίσκο και θα πάμε προς την άλλη κατεύθυνση και το «ακριβό» διπλό του 4.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Share it