Search

Το συγκινητικό ευχαριστώ του νταμπλούχου Τάσου Νεοφυτίδη στους παίκτες του Άρη Πετεινού

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Άρη Πετεινού και οι “κιτρινόμαυροι” μετά την κατάκτηση του πρώτου τους Πρωταθλήματος, είναι πλέον και Κυπελλούχοι ΕΠΣ Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Με τον προπονητή που οδήγησε τον σύλλογο στην ιστορική κατάκτηση του νταμπλ όντας γέννημα θρέμμα παιδί της ομάδας, άλλωστε ήταν παρών ως ποδοσφαιριστής στον τελικό του 2012, Ανέστη(Τάσο) Νεοφυτίδη να μην κρύβει την χαρά και την συγκίνηση του για αυτή την σπουδαία επιτυχία. Στο ευχαριστήριο μήνυμα του ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που όπως τόνισε αποτελούν την “δεύτερη οικογένεια” του ενώ παράλληλα έστειλε και μήνυμα συνέχειας καθώς τον Μάη έρχονται τα μπαράζ ανόδου.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας για την χαρά πού μου δώσατε σαν προπονητή αλλά και σαν Πετεινιωτη. Οι στιγμές που ζήσαμε φέτος πραγματικά θα μου μείνουν αξέχαστες. Από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα είμαστε πέντε μέρες την εβδομάδα στο γήπεδο, βάλαμε στόχο πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το πραγματοποιείς… εμείς τα κάναμε και τα δύο. Το είπαμε και το κάναμε. Μόνο εμείς ξέρουμε με πόσο κόπο. Είναι τιμή μου και χαρά που συνεργάζομαι μαζί σας, είστε οι παίκτες μου, οι φίλοι μου και η δεύτερη οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ για όλα, έχουμε και συνέχεια….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SPORTSADDICT.GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΙΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Share it