Search

Photos: Νίκη “πέντε αστέρων” για τους Νέους του ΑΟΞ κόντρα στην Καβάλα!

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα Νεών του ΑΟΞ που επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης ομάδας της Καβάλας.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη μπήκε πολύ δυνατά και μετά την δημιουργία 2-3 πολύ καλών στιγμών κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 30′ εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλαγκιοζίδη που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 45′ διπλασίασαε τα τέρματα της με ωραίο τέρμα του Χότσκα μετά απο πάσα του Καρυπίδη για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μείωσαν το σκορ στο 63′ με τον Πετράκη, με την απάντηση απο πλευράς Ξάνθης να έρχεται άμεσα και στο 71′ μετά απο σέντρα του Ιωσηφίδη ο Σερκάν Αϊβαλή με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-1, με τον Αϊβαλή να σκοράρει και στο 74′ για το 4-1. Στο 80′ ο Πιτσόλης με πολύ δυνατό σουτ εντός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 με τον Στάκιτς στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό 5-2

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιάννης Τομαράς με βοηθούς του Διονίδη και Δροσίνη

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Γ. Αποστολίδης): Νικολακούλης, Χότσκα (75′ Μητρουσης), Καλαϊτζής, Καραγιαννίδης, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Τσάκαλος(62′ Ιωσηφίδης), Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης(62′ Αϊβαλή), Καρυπίδης(83′ Αμανατίδης), Ιγνατιάδης(62′ Δεήγιαννίδης)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ν. Καραμπιμπέρης): Καραγιαννίδης, Συμεωνίδης, Στάκιτς, Θαλασσινός(74′ Τορνικίδης), Πετράκης. Γιαννακός, Γιαλαμάς(62 Κούκμας), Μπογιατζόπουλος(83′ Πιστόλας), Σαλπιγγίδης, Λασκαράκης, Οδυσσέως

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it