Search

Πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής για μετονομασία του προπονητικού του Πανθρακικού σε “Τάσος Καραολάνης”!

Την προσωπική του πρόταση να μετονομαστεί σε «Τάσος Καραολάνης» το προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Ροδίτη, μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής ο δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης Νίκος Παπακωνσταντίνου.

«Θα ήθελα ν’ αναφερθώ στον παράγοντα Τάσο Καραολάνη, ο οποίος έδωσε προσωπικό χρόνο και χρήμα, ώστε η ομάδα της πόλης να φτάσει στα μεγάλα σαλόνια και να γίνουμε γνωστοί πανελλαδικά […]. Προτείνω το προπονητικό κέντρο στον Ροδίτη, να πάρει το όνομά του», είπε.

Τα συλλυπητήρια του Σώματος μετέφερε η πρόεδρος ΔΣ Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του αείμνηστου επιχειρηματία στην πορεία του Πανθρακικού και την παρακαταθήκη που άφησε στην πόλη. Η πρόταση πρέπει να κατατεθεί στον Πανθρακικό, του οποίου είναι το προπονητικό, εξήγησε εμμέσως πλην σαφώς ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης όπως σημειώνει το xronos .gr

Με την ΠΑΕ Πανθρακικός απο την πλευρά να της να γνωστοποιεί με δελτίο τύπου πως:

“Με αφορμή την πρόταση που ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής της 11ης Απριλίου σχετικά με την ονομασία του προπονητικού κέντρου του Πανθρακικού σε «Τάσος Καραολάνης» θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό της ομάδας πως η απόφαση ελήφθη εκ μέρους μας ήδη από το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να γίνει αυτό.

Ο Τάσος Καραολάνης ήταν από τους εμπνευστές του προπονητικού κέντρου της ομάδας αφήνοντας ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές έναν εξαιρετικό χώρο, διαφήμιση για όλη τη Θράκη και πυλώνα αθλητικής ανάπτυξης.
Κάθε προσπάθεια μετά από εκεί δημιουργίας εντυπώσεων και προσπάθειας προσωπικής προβολής μέσω από την ομάδα του Πανθρακικού και ακόμα παραπάνω ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή θα απαντώνται άμεσα ώστε να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.
Από το 2018 μέχρι το 2022 κάποιοι άνθρωποι «ματώνουν» καθημερινά σε πολλά επίπεδα ώστε η ιδέα του Πανθρακικού και η «φλόγα» να παραμείνουν ζωντανές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευτεί το όνομα του Τάσου Καραολάνη και του Πανθρακικού για δική του προβολή”

Share it