Search

Γ’ Εθνική: Μετά τη νέα αναβολή της αγωνιστικής, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την έφεση της Αλεξανδρούπολης!

Βάλθηκε να τρελάνει κόσμο το μεσημέρι της Τρίτης η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γεγονός ότι λίγο πριν τις 14:00 έστειλε στις ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την απόφαση για τρίτη αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής (θυμηθείτε εδώ), και λίγα λεπτά αργότερα απέστειλε στην Αλεξανδρούπολη FC την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την έφεση που είχε ασκήσει στην απόφαση να την τιμωρήσει με ήττα στο ματς με την Αναγέννηση Πλαγιάς και 550 ευρώ πρόστιμο, μετά την ένσταση της Δόξας Δράμας που προηγήθηκε.

Τελικά όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, κάνει δεκτή την ένσταση της Δόξας Δράμας, απορρίπτει την έφεση των Θρακιώτων και έτσι όχι απλά η Αλεξανδρούπολη χάνει το ματς στα χαρτιά και καλείται να πληρώσει πρόστιμο, αλλά θα της αφαιρεθούν και 3 βαθμοί! Αυτό σημαίνει ότι η εβρίτικη ομάδα δεν έχει πλέον ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία καθώς πέφτει στους 23 βαθμούς.

Η Αλεξανδρούπολη βέβαια εξετάζει ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μας τις επόμενες της κινήσεις, με το θέμα των μητρώων να είναι το πρώτο που περιμένει, ενώ και η προσφυγή στο CAS εξετάζεται από τους διοικούντες.

Αναλυτικά η ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Συνεκδίκασε με την παρουσία των διαδίκων την από 4/4/2022 έφεση της Δόξας Δράμας και την από 4/4/2022 έφεση του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης κατά της υπ’ αριθμ. 188/2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την από 4/4/2022 έφεση του του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την από 4/4/2022 έφεση της Δόξας Δράμας. Μεταρρύθμισε την υπ’ αριθμ. 188/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβαλλόμενη ποινή σε βάρος του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης. Επέβαλε στον Π.Ο. Αλεξανδρούπολης συμπληρωματικά και την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος».

 

Share it