Search

Όρθιος και στις Σέρρες ο νεανικός ΑΟΞ που στάθηκε στο ύψος του κόντρα σε Πανσερραϊκό και…κασσάνδρες!

Παρά την…παραφιλολογία και τις “κασσάνδρες” η  ομάδα της Ξάνθης στάθηκε στο ύψος της και κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, μένοντας στο 0-0 σε ένα ματς που ήταν τελικός για τους “γηπεδούχους” ενώ απο πλευράς Ξάνθης ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε την ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε αρκετά νέα παιδιά ξεκινώντας μάλιστα στην ενδεκάδα τους Τσομπανίδη, Τσελεμπάκη και Δημητριάδη ενώ ως αλλαγή μπήκαν στο ματς και οι Τσιλιγγίρης, Χαλίλ Ιμπράμ ενώ ντεμπούτο έκανε ο Μεξικανός Αλέξις Κιεσάδα.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με Σοφιανό και Μαρκιόνι με τον Τσομπανίδη όμως να έχει σε αμφότερες τις προσπάθειες εξαιρετική αντίδραση. Η Ξάνθη ισορρόπησε και προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δύο καλές τελικές με Τσελεμπάκη και Κρητικό  με τους γηπεδούχους να απαντούν με καλή στιγμή σε σουτ του Κόντσι που δεν βρήκε στόχο στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους

Στην επανάληψη ο Τσομπανίδης είχε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Κεφαλά με τους ξανθιώτες να απειλούν αρχικά με άστοχο σουτ του Τσέλιου (54’), κατόπιν με κεφαλιά – γκολ του Γκάβριτς που ακυρώθηκε ως οφσάιντ (58’) και λίγο αργότερα με εξαιρετικό σουτ του Κρητικού έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη (63’), το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Κατσίκας. Αυτή ήταν και η σπουδαιότερη φάση, παρότι και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ μέχρι τέλους, με τον Pinto να έχει σουτ εκτός εστίας στο 81’ για τον Πανσερραϊκό, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κρητικού στο 86’.

 Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα των Σερρών τίμησε τον Σερραίο αμυντικό της Ξάνθης, Τάσο Παπάζογλου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Αργύριο Νταβέλα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (ΕΠΣ Κοζάνης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κεφαλάς, Ντανιελιάν, Πίντο, Μαρκιόνι (78′ Φουάσης), Κρητικός, Καραμπέρης, Κόντσι (26′ λ.τρ. Βάντερσον), Σοφιανός (59′ Μασκανάκης), Ντίαζ.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός(93′ Χαλίλ Ιμπράμ), Θυμιάνης(75′ Δόρης), Τσέλιος(93′ Κιεσάδα), Τσελεμπάκης(75′ Τσιλιγγίρης), Βιθέντε, Δημητριάδης, Γκάβριτς (60′ Αλί Μπαμπά).

Photo Credit: Panserraikos FC

Share it