Search

Βασικός στη νίκη του Βόλου επί της Λαμίας ο Παύλος Λογαράς!

Την πρώτη του νίκη στα play outs πήρε σήμερα (9/4) ο Βόλος, καθώς επικράτησε 3-0 της Λαμίας, αποτέλεσμα που διατήρησε την αντίπαλό του χαμηλά στην κατάταξη, ενώ εκείνος εξασφάλιsε και μαθηματικά την παραμονή του. Ύστερα από ένα όμορφο ματς, όπου εκτός των τριών γκολ που είδαμε είχε και ισάριθμα δοκάρια (2-1 το επιμέρους σκορ).

Βασικός για τον Βόλο ξεκίνησε ο Εβρίτης Παύλος Λογαράς αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Αγωνίστηκε μέχρι το 68′, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Τριανταφύλλου. Θυμίζουμε ότι βασικός ο Λογαράς στην SL1 είχε παίξει για πρώτη φορά τον Μάιο του ’21, ενώ το ντεμπούτο του το είχε κάνει τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς.

Τα γκολ για τον Βόλο σημείωσαν οι Μπαρτόλο στο 72′, Ροσέρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και Φεράρι στο 5ο λεπτό του έξτρα χρόνου.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Aλχο, Σιέλης, Λογαράς (68′ Τριανταφύλλου), Φεράρι, Μεταξάς, Μπαριέντος (77′ Ριένστρα) – Μπαρτόλο (77′ Πουρίτα), Φερνάντες (59′ Ροσέρο), Κορέα, Φαν Βέερτ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (77′ Βέλλιος), Αντέτζο (68′ Βύντρα), Μαρτίνεθ (80′ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (80′ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Νούνιες, Μανούσος, Καραμάνος (77′ Ρόμανιτς).

Share it