Search

Νέα εμφάνιση ουσίας και νίκη του ΑΟΞ επί του Ολυμπιακού Β’!(+pics)

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη που κατάφερε σκοράροντας απο μία φορά σε κάθε ημίχρονο με τους Διαμαντόπουλο και Κρητικό να κερδίσει τον Ολυμπιακό Β’ με 2-1 και να φτάσει τους 47 βαθμούς μετά απο 27 ματς.

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στην Ξάνθη με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να βγαίνει ταχύτατα στην πλάτη της “ερυθρόλευκης” άμυνας με το σουτ του να σταματά ο Τζολάκης. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 24′ όταν μετά απο γύρισμα του Κωστή ο Μπά έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά δίπλα απο το δοκάρι του Τσομπανίδη. Στο 40′ η Ξάνθη άγγιξε το γκολ με το ωραίο γυριστό του Διαμαντόπουλου να μπλοκάρει σταθερά ο Τζολάκης. Η πίεση της Ξάνθης απέδωσε καρπούς στο 43′ όταν μετά απο γύρισμα του Αλί Μπαμπά και προσποίηση του Τσέλιου ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πειραιά απείλησε πρώτη στο 55′ με το σουτ του Κωστή να μην βρίσκει στόχο. όμως στο 61 μετά απο εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Ξενιτίδη ο Μαμαντού Κανέ με προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 82′ και μετά απο αρκετές αλλαγές και λίγες αξιοσημείωτες στιγμές η Ξάνθη κατάφερε να σκοράρει ξανά για το 2-1 όταν ο Τσέλιος βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Κρητικό που με πλασέ σκόραρε για το προβάδισμα της Ξάνθης, Μετά το γκολ της Ξάνθης δεν άλλαξε κάτι με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΑΟΞ έκανε ο 17χρονος Κομοτηναίος γκολκίπερ, Αλέξανδρος Τσομπανίδης.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Κουκούμης, Καμπερίδης (Καβάλας)

4ος: Λάμπρου (Εύβοιας)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Ανυφαντάκης):Τσομπανίδης, Τζανακάκης. Ουνγιαλίδης, Φαζός(65′ Γκάβριτς), Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δόρης, Τσέλιος, Κρητικός(93′ Δημητριάδης), Αλί Μπαμπά(65′ Θυμιάνης), Διαμαντόπουλος(76′ Τσελεμπάκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'(Αρ. Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Καλογερόπουλος(29′ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Κινκουέ, Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Κανέ, Μαρίνος(70′ Βοϊλής), Κωστή, Μπά(76′ Σουρλής)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA 

http://

Share it