Άλλαξε μέρα ο ημιτελικός του Πανθρακικού με Ελπίς Σαπών! Τιμά την μνήμη του Τάσου Καραολάνη η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων

Μια μέρα αργότερα θα γίνει τελικά ο επαναληπτικός αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης μεταξύ του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαπών ενώ παράλληλα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς του Κυπέλλου και των αγώνων του σαββατοκύριακου θέλοντας έτσι να τιμηθεί η μνήμη του Τάσου Καραολάνη.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως θα γίνει και 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Θράκης:

1)Ύστερα από αίτημα του σωματείου ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ αποφασίζει αγώνας του κυπέλλου ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ να διεξαχθεί την ΠΕΜΠΤΗ 7/4/2022 και ώρα 15:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής
2) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς μνήμη του Τάσου Καραολάνη στους αγώνες κυπέλλου 6-7/4/2022 και της 24ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας .
3) Για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ όλοι οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας να διεξαχθούν ταυτόχρονα το ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4/2022 εκτός του προγραμματισμένου αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ – ΑΤΣΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΩΝ (Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον) που θα διεξαχθεί όπως έχει στο πρόγραμμα. την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/2022.

Share it