Search

Photos: Λευκή ισοπαλία με Εθνικό Σοχού στο τελευταίο εντός ο Ορφέας Ξάνθης

Αντάξιος της μεγάλης ιστορίας του στάθηκε ο Ορφέας Ξάνθης που παρότι υποβιβασμένος στάθηκε όρθιος και ανταγωνιστικός κόντρα στον Εθνικό Σοχού, παίζοντας για την ιστορία του και την υστεροφημία του σαν σύλλογος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με μεγάλη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με τον Εθνικό να μπαίνει πιο επιθετικά χωρίς όμως να δημιουργεί πρόβλημα στον Γεωργούση και τον Ορφέα να έχει την φάση του αγώνα στο 31′ όταν μετά απο ωραίο συνδυασμό το σουτ του Τορομανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ίδιος ο ρυθμός και στην επανάληψη με το παιχνίδι να είναι αρκετά ανοιχτό με αμφότερες να έχουν τις στιγμές τους χωρίς όμως την μεγάλη στιγμή, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν παράπονα και για ένα μαρκάρισμα στον Πασχαλάκη στο 75′ εντός περιοχής. Στο φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω σωστής αποβολής του Θόδωρου Τορομανίδη με δεύτερη κίτρινη

Με αυτή την ισοπαλία ο Ορφέας Ξάνθης έφτασε τους 22 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Θέρμη με Θερμαϊκό, απο την άλλη η ομάδα του Σοχού έφτασε τους 30 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική έχει “τελικό-παραμονής” υποδεχόμενος την Δόξα Δράμας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Σακάλογλου και Γεωργαντέλη όλοι τους της ΕΠΣ Καβάλας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γεωργούσης, Χατζηπαπάς, Κατρανίτσας, Παπαδόπουλος Λ., Παπαστεφάνου, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Ιωαννίδης(90+ Σουκρήογλου), Γκασιμπαγιαζίδης, Πασχαλάκης, Κουκουρίγκος(46′  Γεωργάδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ(Γ. Τσουκαλίδης): Κασαπίδης, Αντωνιάδης(75′  Νικολίτσας), Γιαγιάκος, Βασιλόπουλος, Δημητρακούδης, Μπατσαράς(90′ Πασχαλίδης), Καραμπατάκης Βαβλιάκης(65′ Φροσύνης), Αμαραντίδης(90′ Παπαδάκης), Στασινόπουλος, Ταχματζίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it