Search

“Χρυσός” βαθμός για τον Άρη Αβάτου στην Χρυσούπολη!

Βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί “χρυσός” κατέκτησε ο Άρης Αβάτου στην Χρυσούπολη κόντρα στο Νέστο στην προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης παρότι είχε κόντρα τον αέρα κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα ενώ και επιθετικά ήταν άκρως ανταγωνιστικός. Στην επανάληψη ωστόσο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και επιθετικά με τους ξανθιώτες να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον Τσατάι Καρά Ισμαήλ που είχε 3 σπουδαίες επεμβάσεις ενώ ο Τζούριτς αστόχησε απο κοντά στην πιο σημαντική φάση του αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του Άρη Αβάτου που έχει 31 βαθμούς βέβαια οι “κιτρινόμαυροι” την τελευταία αγωνιστική που υποδέχονται τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου θέλουν νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς. Απο την άλλη ο Νέστος έφτασε τους 29 βαθμούς και στην Δράμα με τον αδιάφορο Πανδραμαϊκό θα παίξει ακόμα έναν “τελικό” με μόνο στόχο νίκη παραμονής

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αργυρόπουλος με βοηθούς τους Χολάνη και Κρυωνά όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μπλιός, Φραγκούλης, Μπάμπουρας(85′ Λεπενιώτης), Κωνσταντάρας, Γκατζολάρι, Μπαϊκαρά, Δόντσος, Μενίκου, Παπαδόπουλος(66′ Λουκοβίτης), Τζούριτς(75′ Δερμιτζάκης Αντ.)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου(60′ Γκέκας), Λεωντσάκος(69′ Μελισσόπουλος), Τενεκές, Κουτσούμπας, Φουντάς, Παναγιωτίδης, Κωσταρέλης, Κοτόπουλος(90′ Αραμπατζής), Κοντογιαννίδης(60′ Τσάπαρης), Ψεμματάς

Share it