Search

Το πιθανό G/G στη Λεωφόρο και το προβάδισμα νίκης της Γιουβέντους

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και η Γιουβέντους την Ίντερ, σε δύο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. To G/G είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο στη Λεωφόρο, ενώ στο Τορίνο η έδρα έχει πλεονέκτημα.

Διάβασε τις καλύτερες κριτικές για τη στοιχηματική Σπορτινγκμπετ!

  1. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:00)

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες (1-1 με ΑΕΚ, 0-0 με Άρη) και η νίκη είναι μονόδρομος για τον στόχο της 3ης θέσης. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς, ενώ έχουν στο μυαλό τους και την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

➥ Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός εντός έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον τρόπο τελευταία να παίρνει αυτό που θέλει. Ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.00.

  1. Γιουβέντους – Ίντερ (21:45)

Για τη Serie A, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ίντερ σε ένα ντέρμπι με τα όλα του. Αθόρυβα, η «Γηραιά Κυρία» μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν στους 7 βαθμούς. Μάλιστα, «τρέχει» αήττητο σερί 16 αγωνιστικών στο Πρωτάθλημα (11-5-0). Αντίθετα, οι «Νερατζούρι» διέρχονται αγωνιστική κρίση, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς (1-4-2) με συνέπεια να απέχουν 6 βαθμούς από την κορυφή.

➥ Η Γιουβέντους έχει συνέλθει στην Ιταλία και διατηρεί τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ίντερ. Ποντάρεται ο «άσος» με την απαραίτητη κάλυψη (1 DNB) σε απόδοση 1.98.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Share it