Search

Νίκη με ανατροπή για Αλεξανδρούπολη, στο φινάλε θα κριθεί η παραμονή

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα της έδωσε η Αλεξανδρούπολη FC επικρατώντας, με ανατροπή, 2-1 του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, για την 21η αγωνιστική της Γ Εθνικής κατηγορίας 1ου Ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Στράτος Μαλτέζος καθώς με μια ασίστ κι ένα γκολ έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του Έβρου.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ αέρα δυσκολεύοντας τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας των γηπεδούχων και με τον αέρα υπέρ των φιλοξενούμενων, έγινε το 0-1 με τον Πιπερτζή στο 42′.

Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου δεν παρέδωσε τα όπλα και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Έτσι δεν άργησε να έρθει η ισοφάριση και στο 49′ έπειτα από ασίστ του Μαλτέζου ο Τσιεγγελίδης ισοφάρισε σε 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 62′, με τον Μαλτέζο να πιάνει το σουτ και με την βοήθεια του αέρα να την στέλνει στα δίχτυα για το τελικό 2-1 υπέρ των Θρακιωτών.

Στην τελευταία αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Παραλίμνιου, την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 16:00. Οι Εβρίτες θέλουν νίκη και παράλληλα να στραβοπατήσουν οι Θερμαϊκός, Δόξα και Νέστος.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη (Μ. Φλώρος): Παπαδόπουλος, Δορουγιδένης (90′ Γεωργαντζόπουλος), Λίτσιος, Τσιτσεκίδης (70′ Σιώπης), Μπαρμπαγιάννης, Τσιεγγελίδης, Παγωνίδης (82′ Μαντζίρης), Μαλτέζος, Αμπραχαμιάν (82′ Σιδηρόπουλος), Καρακασίδης (90′ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές.

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: Μαδένης, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Μηλιάδης, Τραχανάς, Αραμπατζής, Ewoma, Τσάτσος, Πιπερίδης, Πέτκος, Σαλπιγγίδης.

Share it