Search

Πέρασαν σαν “σίφουνας” απο τις Σέρρες κάνοντας το 4/4 με τεσσάρα οι Νέοι του ΑΟΞ!(+pics)

Προσθέτοντας ακόμα μια πολύ καλή παρουσία οι Νέοι της Ξάνθης κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα απο τις Σέρρες με 4-0 και κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Νέων έχοντας το 4/4

Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 17′ μετά απο εντυπωσιακή σέντρα – σουτ του Λευτέρη Αναστασιάδη που αιφνιδίασε τον αντίπαλο κίπερ και τον κρέμασε για το 0-1. Με τους ξανθιώτες μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους να έχουν ακόμα δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσιμπίρη να σταματά στο 26′ την προσπάθεια του Αλαγκιοζίδη που πήρε εξαιρετική πάσα απο τον Πιτσόλη, και στο 32′ κράτησε το 0-1 σε προσπάθεια του Χότσκα μετά απο κάθετη του Αναστασιάδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη μπήκαν εκ νέου δυνατά και στο 53′  έκαναν δύο τέρματα τους με σουτ εκτός περιοχής απο τον Αντώνη Πιτσόλη, ενώ στο 56′ ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ όταν μετά απο σέντρα του Δημήτρη Καλαϊτζή και λάθος εκτίμηση και το  κίπερ κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 73′ ο Σερκάν Αϊβαλή με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Τσάκαλου.

Ιδανικός πρώτος γύρος για τους Νέους του ΑΟΞ που έκαναν το 4/4 και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην Β’ φάση του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Α.Δέντσας): Τσιμπίρης, Κόκκινος, Παπακωνσταντίνου, Μπομπότας, Χάβος, Ρογδάκης, Σπυρόπουλος(62΄ Καρακάσης), Ξανθόπουλος, Παυλίδης, Ματσικόπουλος(76΄ Τριανταφύλλου), Λίλλης(83΄ Αχλατλής)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Γ. Αποστολίδης): Νικολακούλης, Τυριάκης, Καραγιαννίδης, Καλαίτζης, Μητρούσης, Ιωσηφίδης(67′ Τσάκαλος), Πιτσόλης, Χότσκα(70′ Δήμου), Καρυπίδης(63′ Αϊβαλή), Αναστασιάδης(67′ Ιγνατιάδης), Αλαγκιοζίδης(67′ Αμανατίδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it