Search

ΕΠΟ: Δεκτή η ένσταση της Δόξας Δράμας, χάνει μόνο το ματς με Πλαγιά η Αλεξανδρούπολη

Δεκτή έγινε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση της Δόξας Δράμας κατά της Αλεξανδρούπολης FC.

Όπως έγινε γνωστό η Ομοσπονδία, η Αλεξανδρούπολη χάνει το ματς με την Αναγέννηση Πλαγιάς στα χαρτιά, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 550 ευρώ. Το θετικό της υπόθεσης για την ομάδα του Έβρου η οποία αναμένεται να ασκήσει και έφεση, είναι ότι δεν θα της επιβληθεί και -3 όπως ζητούσε η Δόξα.

Έτσι η Αλεξανδρούπολη από τους 26 βαθμούς που βρίσκεται τώρα πέφτει στους 23, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον στο -5 από την ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκονται Δόξα Δράμας και Νέστος Χρυσούπολης με 28. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει πολύ για την θρακιώτικη ομάδα μετά την εξέλιξη αυτή, αλλά σίγουρα δεν είναι μία καταδικαστική εξέλιξη όπως θα ήταν αν υπήρχε το -6 που ουσιαστικά θα έβαζε τέλος σε κάθε ελπίδα. Η Αλεξανδρούπολη θέλει πάση θυσία τη νίκη την Κυριακή απέναντι στο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και παράλληλα θα χρειαστεί στραβοπάτημα των Νέστου & Δόξας.

Αναλυτικά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δέχεται την καταγγελία του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Π.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ».
Αναγνωρίζει ότι η αγωνιστική συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων παικτών που δεν ανήκουν στην κατηγορία U21 του σωματείου με την επωνυμία «Π.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ» (φιλοξενούμενη) στο διεξαχθέντα στις 13.3.2022 αγώνα με την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ» ο οποίος έληξε με 1-2 τέρματα υπέρ της φιλοξενούμενης, τυγχάνει αντικανονική.

Κατακυρώνει υπέρ του σωματείου με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ» τον προαναφερόμενο αγώνα με σκορ 3-0.

Επιβάλλει στον «Π.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» τη χρηματική ποινή των 550 ευρώ.

Share it