Search

Άδικος αποκλεισμός για την Εθνική Κ17 με τρεις ισοπαλίες στην Elite Round!

Αήττητη, αλλά χωρίς τη νίκη που θα την έστελνε στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 17 στο Ισραήλ, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Elite Round της διοργάνωσης η Εθνική Παίδων.

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης που διεξήχθη επί ολλανδικού εδάφους (Sportpark Parkzicht στο Uden), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναδείχτηκε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) κόντρα στην Ολλανδία, τερματίζοντας έτσι στην 3η θέση του 1ου Ομίλου με 3 βαθμούς σε 3 ματς (1-1 με την Σλοβακία και 1-1 με την Ουγγαρία στα προηγούμενα).

Στο ματς με την Ολλανδία, οι αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων ήταν καλύτεροι, αλλά η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη άντεξε στην πίεση με κορυφαίο τον Αγγελίδη. Στο 78’, μάλιστα, ο Babadi αστόχησε και σε πέναλτι που είχε κάνει ο Αλεξίου στον Van Duiven. Στο άλλο παιχνίδι του 1ου Ομίλου, η Ουγγαρία νίκησε 3-1 την Σλοβακία και έτσι οι Ούγγροι πήραν (μαζί με την Ολλανδία) το εισιτήριο για την τελική φάση ως 2οι.

Ελλάδα: Αγγελίδης, Φίλων, Γκούμας (87’ Μαυρόπουλος), Λιατίφης (54’ Αμπαρτζίδης), Κωττάς, Άνταμ, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Κοσίδης (54’ Δρόσος), Γκιτέρσος, Τζίμας (69’ Καλοσκάμης).

Ολλανδία: Kuijsten, Breinburg, Huijsen, Blokzijl, Rovers (74’ Henry), Kleijn, Banzuzi, Van Den Heuvel, Babadi (81’ Rijkhoff), Van Duiven, Slory.

Η Τελική Βαθμολογία του Ομίλου:

1.Ολλανδία 5
2.Ουγγαρία 4
3.Ελλάδα 3
4.Σλοβακία 2

Share it