Search

Το έβαλε από… το σπίτι του ο Χονδρόπουλος, πιο κοντά στην παραμονή η Ερμιονίδα! (+video)

Με τη σεζόν στη Γ’ Εθνική να πλησιάζει σιγά σιγά προς το απόλυτο φινάλε της, οι μάχες τόσο για την άνοδο στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία όσο και για την παραμονή στη λίγκα καλά κρατούν, με τον 3ο όμιλο να αντίκριζε μέχρι και χθες (27/3) τουλάχιστον 3 ομάδες της παλεύουν για την αποφυγή της 9ης και τελευταίας θέσης που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα -κάτι που φυσικά έδινε ιδιαίτερη αξία στη μεγάλη νίκη του ΑΟ Ερμιονίδας επί του ΑΣ Πέρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το basketblog.gr, η ομάδα του Καλαϊτζάκη βρίσκοντας 34 κοινούς πόντους από τους Πελεκάνο και Τσιαμπά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του «εχθρού» της στην 4η περίοδο, όταν με επί μέρους σκορ της τάξης του 22-13 έκλεισε ιδανικά τον αγώνα και έφτασε σε ένα καίριο αποτέλεσμα επικρατώντας με 82-73.

Το σουτ του αγώνα όμως, ανήκει στον Εβρίτη Σταύρο Χονδρόπουλο, ο οποίος λίγο πριν το τέλος σηκώθηκε από πάρα πολύ μακριά και εκτέλεσε με ένα τεράστιο τρίποντο τους φιλοξενούμενους -από τους οποίους μείωσαν πλέον και στον ένα βαθμό δύο στροφές πριν το τέλος της χρονιάς- μετατρέποντας το 73-68 σε 76-68 με 2 μόλις λεπτά στο ρολόι!

Τέλος, κάτι που ίσως να μην παρατηρούν πολλοί αλλά αξίζει φυσικά ιδιαίτερη μνεία είναι η συνεννόηση με τα μάτια μεταξύ των Χονδρόπουλου και Πελεκάνου, με τον σούπερ σταρ των νικητών να σέβεται την επιθυμία του πρώτου να πάρει το μεγάλο σουτ και κάνει απλά στην άκρη.

Μπορείτε να δείτε το μεγάλο σουτ του Αλεξανδρουπολίτη Χονδρόπουλου στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το basketblog.gr:

Share it