Search

Νέα διακοπή στην δίκη για την Ελένη Τοπαλούδη, «ξέσπασαν» οι γονείς

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη αντέδρασαν έντονα μετά τη νέα διακοπή της δίκης σήμερα Δευτέρα (28/3)- η τέταρτη κατά σειρά- στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, καθώς ένα μέλος της έδρας νοσεί με κορονοϊό.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της φοιτήτριας, υποστήριξε πως απειλήθηκαν μάρτυρες ενώ η Κούλα Αρμουτίδου και η Ελένη Κρεμαστιώτη αντέδρασαν έντονα στη θέα των δραστών.

«Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω» είπε η Κούλα Αρμουτίδου μετά την ανακοίνωση για την αναβολή της δικάσιμου.

Από την πλευρά του ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, είπε «κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου».

Πρόεδρος: Το έχουμε κοιτάξει.

Πατέρας Ελένης: Γονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό κυρία πρόεδρε.

Παρόντες στη δίκη ήταν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Έντονη αντίδραση στη θέα των δραστών

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη καθώς επίσης και η μητέρα της Ερατούς Ελένη Κρεμαστιώτη και η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Αλεξάνδρα Μάκου, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια το 2018 στη Ρόδο, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

Μητέρα Ερατούς: Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Να ψοφήσεις π… γιε! Εσύ είσαι ο Λ…;

Μητέρα Ερατούς: Τουλάχιστον κάτω το βλέμμα σας φονιάδες!

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα.

Μητέρα Ερατούς: Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Εδώ… μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες!

Μητέρα Ερατούς: Χάρη σε αυτούς δεν έχουμε τα παιδιά μας!

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου 2022.

Share it