Search

Photos: Νίκησε και Ηρακλή και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας η Κ20 της Ξάνθης!

Τρίτωσε της νίκες της η Ξάνθη που επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2 και πλέον είναι η μόνη αήττητη στον 6ο όμιλο.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη μπήκε δυνατά στο ματς και στο 21′ μετά απο σέντρα του Γιώργου Καραγιαννίδη ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης με προβολή πρόλαβε τον κίπερ του Ηρακλή και άνοιξε το σκορ για τους Ξανθιώτες που συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ όμως στο 43′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ατομική ενέργεια και σουτ του Χριστόφουρου Δασκαλάκη για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στό πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι ξανθιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και στο 49′ με μακρινό σουτ του Αντώνη Πιτσόλη πήραν εκ νέου το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι τέλους αν και είχαν καλές στιγμές και για τρίτο γκολ με κορυφαία αυτή του Γιάννη Αλαγκιοζίδη στο 60′ ενώ είχαν και σε πολύ καλή μέρα τον Αλέξανδρο Τσομπανίδη που όποτε χρειάστηκε είχε σημαντικές επεμβάσεις διατηρώντας το 2-1 που φέρνει ξανά στην κορυφή τους ξανθιώτες που έχουν 3/3 έχοντας βγάλει και το ρεπό τους και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα παίξουν στις Σέρρες με Πανσερραϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Σταφυλάς της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Κώστα Καρακασίδη και Βαγγέλη Σοφτά της ΕΠΣ Θράκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Γ. Αποστολίδης): Τσομπανίδης, Χότσκα, Καλαϊτζής(75′ Θωμάι), Καραγιαννίδης, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Δεληγιαννίδης(66′ Μητρούσης), Πιτσόλης(75′ Αγοραστός), Αλαγκιοζίδης(60′ Αϊβαλή), Καρυπίδης, Ιωσηφίδης(75′ Ιγνατιάδης)

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ(Χ. Μαυρίδης): Ουτιτούδης, Σαμαράς, Τσάρα, Τσουρούκης, Ρότζε(52′ Ελευθεριάδης), Μπαραχάνος(56′ Λουφάκης), Σταυρίδης, Μαλομούσης(52′ Τουρσίδης), Βοσνακίδης(52′ Παπαϊωάννου), Δασκαλάκης, Θωμαίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it