Search

Επιστροφή στις… απώλειες για Ξάνθη, έμεινε στο «Χ» με τα αποδεκατισμένα Τρίκαλα

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα ο ΑΟ Ξάνθη.

Ο ΑΟΞ, αν και ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ και με την αποχώρηση του Ιεροκλή Στολτίδη να έχει μεσολαβήσει, δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο κόντρα στα Τρίκαλα των… χιλιών προβλημάτων.

Οι Τρικαλινοί μάλιστα ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο ματς χάρη σε γκολ του Μηλόπουλου με κεφαλιά στο 15′, με τον Κρητικό στο 59′ να ισοφαρίζει με σουτ για τους Ξανθιώτες.

Από τα λίγα θετικά για την Ξάνθη στην αναμέτρηση, το ντεμπούτο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Στο ρεπορτάζ του αγώνα όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα της Ξάνθης:

“Ο ΑΟΞ είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή, στο 15′, με κεφαλιά του Μυλόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη. Τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου στο 34′, όταν ο Ζησόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ όμως βρισκόταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ. Στην επόμενη φάση (36′) ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ του κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πιο δραστήρια στο ξεκίνημα της επανάληψης και η πίεση καρποφόρησε στο 59′, με τον Κρητικό να αξιοποιεί την πάσα του Ali Baba και να ισοφαρίζει με σουτ από πλάγια θέση. Ο ίδιος παίκτης πλησίασε ξανά στο γκολ στο 67′ αλλά ο Perlleshi απέκρουσε με υπερένταση, ενώ ανεκμετάλλευτη πέρασε και η ευκαιρία του Ali Baba στο 72′, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Ενδιάμεσα, στο 69′, ο Δεληγιαννίδης είχε υποχρεωθεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, μόλις 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.  Στον ΑΟΞ ανήκε και η τελευταία φάση της αναμέτρησης, στο 90’+3′, όταν ο τερματοφύλακας των Τρικάλων είπε «όχι» στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. ”

Συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Πέλκας (27′ λ.τρ. Ζησόπουλος), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Ελευθεριάδης (42′ λ.τρ. Κλεμέντε), Μυλόπουλος (84′ Φουτσίνι), Μανίσογλου.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Παπάζογλου (46′ Μπάτζιος), Ουνγιαλίδης (46′ Τανζού), Γκόμεζ, Δόρης (46′ Δεληγιαννίδης, 68′ λ.τρ. Πολίμος), Τζανακάκης, Κρητικός (73′ Τσελεμπάκης), Τσιλιγγίρης, Διαμαντόπουλος, Αλί Μπάμπα.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Μωυσιάδης(Γρεβενών), Καραλής (Ηλείας)

Share it