Search

Πρεμιέρα με ισοπαλία στην Elite Round για την Εθνική Παίδων!

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη η Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα του Elite Round του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 17.

Στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου που διεξάγεται επί ολλανδικού εδάφους (γήπεδο De Wieën-Venray), η Εθνική Ομάδα Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Σλοβακία, κάνοντας πάντως ένα πρώτο μικρό βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ.

Το γκολ για την Εθνική Ομάδα πέτυχε ο Γεωργιάδης στο 41’ με πέναλτι, ενώ η ισοφάριση για τους Σλοβάκους ήρθε στο 79’ από τον Sauer, ενώ έπαιζαν μάλιστα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του τερματοφύλακά Badzgon στο 62’. Η Ελλάδα προσπάθησε έντονα στα τελευταία λεπτά να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Επόμενη αντίπαλος της ομάδας του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, η Ουγγαρία, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή 27 Μαρτίου (13:00) στο Sportpark Parkzicht-Uden. Στο άλλο παιχνίδι του 1ου Ομίλου, η Ολλανδία επικράτησε 2-0 της Ουγγαρίας. Στην τελική φάση της διοργάνωσης, προκρίνεται ο πρώτος του κάθε ομίλου, καθώς και οι 7 καλύτεροι δεύτεροι των 8 συνολικά Ομίλων.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Badzgon, Ryzek, Svoboda, Mielke, Oravec, Simun (73’ Holicek), Hajovsky (46’ Zahradnik), Rehus, Sauer (90’ Marko), Valko (90’ Murko), Dikos (63’ Vinarcik).

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελίδης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δρόσος (60’ Αρσενίδης), Γκούμας (60’ Καλοσκάμης), Φίλων, Αμπαρτζίδης, Κωττάς (79’ Λιατίφης), Κοσίδης, Άνταμ (79’ Μαυρόπουλος), Γκιτέρσος (60’ Τζίμας).

Η Βαθμολογία του Ομίλου 

1.Ολλανδία 3

2.Ελλάδα 1

3.Σλοβακία 1

4.Ουγγαρία 0

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Ελλάδα-Ουγγαρία (Κυριακή 27 Μαρτίου, 13:00)

Ολλανδία-Σλοβακία (Κυριακή 27 Μαρτίου, 17:00)

Share it