Search

Διπλό ελπίδας για Απαλό που παρέμεινε ζωντανός στην μάχη του τίτλου (+photos)

Η Νίκη Απαλού ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με την Μάκρη για την 16η αγωνιστική στο Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου επικρατώντας 1-0.

Με αυτό το τρίποντο ο Απαλός μείωσε στους 3 βαθμούς την διαφορά από την κορυφή όπου βρίσκεται η Μάκρη, με 2 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. 

Στην περιοχή έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι το πρωί της Κυριακής όταν και διεξήχθη το ματς. Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα καλό ημίχρονο, με την Μάκρη να είναι ανώτερη στο πρώτο και τον Απαλό στο δεύτερο. Το ίδιο ακριβώς ίσχυε και με τον αέρα, με τους γηπεδούχους να τον έχουν υπέρ τους στο α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους στο β’.

Στο 10′ και με την βοήθεια του αέρα η μπάλα από το κόρνερ του Λαζίδη για την Μάκρη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσομπανούδη. Στο 20′ ο Λαζίδης θα εκτελέσει το φάουλ αλλά θα περάσει άουτ. Στο 25′ το σουτ του Παπαδόπουλου θα φύγει λίγο έξω από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απαλός είχε τον πρώτο λόγο. Στο 50′ ο Πορτοκαλίδης μετά από πολύ ωραία μπαλιά που του έγινε, έφυγε στο τετ α τετ με τον Αϊνδελή και τον νίκησε με ωραίο πλασέ για το 0-1. Στο 52′ καρμπόν με το γκολ φάση, με τον Πορτοκαλίδη να σουτάρει αυτή τη φορά άουτ. Στο 55′ σουτ του Χάμου του Απαλού, μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Μάκρης. Στο 77′ ο Λάζου θα πάρει την κεφαλιά αλλά θα φύγει άουτ. Στο 79′ ο Αϊνδελής θα αποκρούσει σε κόρνερ απευθείας κόρνερ του Απαλού.

Διαιτητής: Παπάς – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Καλογεράκης

Συνθέσεις: 

Μάκρη (Βενετίδης): Αϊνδελής, Τσμπλιάρας, Πασχαλίδης, Καλογήρου, Βενετίδης Θ., Γραμμενίδης (67′ Καβατζικιώτης Α.), Παπαδόπουλος (83′ Μπαλτζής), Κυριακίδης, Βανδουλάκης (47′ Μιχαηλίδης), Λαζίδης, Λάζου.

Νίκη Απαλού (Τσορμπατζίδης): Τσομπανούδης, Δέλκος, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Πατσιώρας, Αλμετίδης, Χάμος (86′ Ρουσέμι), Γκουτζιμίσης, Τζεντέμης (83′ Μακρίδης), Πορτοκαλίδης, Τσορμπατζίδης (77′ Μάντσιος).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it