Search

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο ο Ιπποκράτης με νίκη επί του Άβαντα (+photos)

Την 17η του νίκη σε 18 παιχνίδια πέτυχε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης που είναι μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ο Ιπποκράτης υποδέχθηκε στη Δραγάνα τον Ατρόμητο Άβαντα σε δεύτερο σερί ντέρμπι μετά από εκείνο με την ΑΕ Διδυμοτείχου. Οι «γιατροί» μετέτρεψαν το ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο επικρατώντας 5-0 με καλό ποδόσφαιρο και όμορφα γκολ. Οι δύο ομάδες αλλά και οι διαιτητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από παιδιά των ακαδημιών Alana & iSoccer.

Ο Ιπποκράτης απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Τρανόπουλο να βρίσκει με ωραία μπαλιά τον Κυριζάκη και τον τελευταίο να περνάει τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά να τη στέλνει άουτ. Στο 12′ ο Άβαντας προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή με τον Πεταλούδη να μην μπορεί να συνεχίσει και την θέση του να παίρνει ο Μπότσης. Στο 16′ ο Ιπποκράτης θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Κυριζάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρασερίδη. Στο 21′ μετά από σέντρα του Κυριζάκη ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Κυριζάκης έφυγε τετ α τετ, αλλά ο Μπόγλου τον σταμάτησε. Στο 35′ ο Ιπποκράτης θα φτάσει στο 2-0 με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ και τον Τρανόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει, αφού η μπάλα όπως έδειξε ο βοηθός είχε περάσει την γραμμή.

Στο 39′ ο Άβαντας απείλησε για πρώτη φορά, με τον Λαζαρίδη να σουτάρει άουτ. Στο 41′ έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και πάσα του Κυριζάκη στον Παπάζογλου, αυτός θα βρει τον Τρανόπουλο που θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 44′ και πάλι πρωταγωνιστής ο Τρανόπουλος, το σουτ του οποίου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Μπόγλου. Το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί με την κεφαλιά του Γκουντενούδη στο δοκάρι μετά από κόρνερ.

Στην διάρκεια της ανάπαυλας, στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν παιδιά των ακαδημιών Alana και iSoccer που έπαιξαν ποδόσφαιρο χαρίζοντας όμορφες στιγμές.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι. Ο Ιπποκράτης είχε και πάλι την υπεροχή και σημείωσε ακόμη δύο γκολ. Στο 50′ ο Παπάζογλου θα φύγει στην πλάτη της άμυνας του Άβαντα και με ωραίο τελείωμα θα κάνει το 4-0. Στο 56′ σουτ του Κυριζάκη θα φύγει άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά το ίδιο θα συμβεί και σε σουτ του Λαζαρίδη. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στην συνέχεια θα περιοριστούν. Στο 89′ ο Κυριζάκης θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Παρχαρίδης – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Κολιπέτρος.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης (Μ. Παπάζογλου): Τογγουλίδης, Ακρίβος (69′ Ευαγγελίδης), Καρασερίδης, Πουλουκτσής, Γκουντενούδης, Μαμρικισβίλι (62′ Φραγγουλίδης), Παπάζογλου Δ. (80′ Ράλλης), Μουρατίδης, Κυριζάκης, Τρανόπουλος (80′ Ευθυμιάδης), Καλτσάς (62′ Σιμτσάκης).

Ατρόμητος Άβαντα (Ν. Κωνσταντινίδης): Μπόγλου, Καλλιμάνης, Παπαϊωάννου, Πεταλούδης (12′ λ.τρ. Μπότσης), Κομεσίδης Δ., Τσανάκας (62′ Μεσιτίδης), Κωνσταντινίδης Ν. (60′ Μανωλίδης), Καβατζικιώτης, Λαζαρίδης, Μωραΐτης (46′ Άνξος), Γραικίδης (62′ Ποτός).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it