Search

Video: Πήρε εντυπωσιακά το ντέρμπι με Κομψάτο και επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία ο Ορφέας Στρύμης!

Με μια πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Κομψάτο σφράγισε μια στροφή πριν το τέλος της Β’ κατηγορίας την άνοδο του στην Α’ κατηγορία ο Ορφέας Στρύμης που κέρδισε με 4-1, και πανηγύρισε την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Η ταλαντούχα νεανική ομάδα του Πέτρου Δημόπουλου κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 24′ με δυνατή εκτέλεση φάουλ του Πραντσίδη που έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κομψάτου μπήκε πιο δυνατά και στο 59′ ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου και αφού πρώτα χτύπησε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση του Ορφέα ήταν άμεση και στο 61′ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με σουτ του Κοφίδη έκανε το 2-1, ενώ στο 65′ και με το ματς να έχει ανοίξει μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Καράπας με κεφαλιά έκανε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81′ σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Μιχαλούδης.

Πλέον μετά την δεδομένη άνοδο ο Ορφέας θα παίξει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Αλανότοπου με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και την πρωτιά της κατηγορίας. Ενώ ο Κομψάτος θα παίξει με τις Ελπίδες Κομοτηνής με μόνο στόχο τη νίκη για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Χαρίτσης με βοηθούς τους Χούσκογλου και Παπαδόπουλο.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ: Τσιντιλίδας, Σαναμιά, Κωνσταντινίδης, Καραγιώργος, Τσιτλαχίδης, Πραντσίδης, Κοφίδης, Κουριλάς, Μιχαλούδης (85΄ Φραγκίσκος), Μαρίνος (75΄ Μπούζγας), Καράπας (70΄ Βελαώρας).

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ: Αλή, Ιμπίς, Ελευθεριάδης (72΄ Κοντός), Τασούδης, Κατσικάρης, Βασταρδέλης (60΄ Λατήφ), Καραγιάννης, Στογιαντσάκης, Μουτούς, Κωνσταντόπουλος, Σταμπολής.

Share it