Search

Χωρίς βαθμούς επέστρεψαν από την Δράμα οι Μεικτές του Έβρου

Ήττες από την ΕΠΣ Χαλκιδικής στην Δράμα γνώρισαν οι Μεικτές της ΕΠΣ Έβρου στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Στο ματς των Κ15 η ΕΠΣ Χαλκιδικής επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Κεμαλάι στο 10′. Με την ήττα αυτή, ο Έβρος ψάχνει ένα θαύμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, με μία αγωνιστική να απομένει.

Σύνθεση Έβρου (Αραμπατζής-Λαμπίδης): Πίτσκος, Δαρούσης, Αραμπατζής (62′ Βεζάσης), Τζαμπάζης, Γκίρδας, Τσιτλαΐδης Α. (67′ Μπεδινάκης), Ραμαδάνογλου, Γκιουρτζίδης, Τσιτλαΐδης Ι. (41′ Κώστογλου), Μπαζούκης (62′ Ντουμανάκης), Χατζόπουλος.

Στα Κ17 η Χαλκιδική επικράτησε 4-2. Για τους Εβρίτες σκόραραν οι Πορτοκαλίδης και Καλαϊτζίδης. Για τους νικητές σκόραρα οι Κουτρουμανης (29′), Τσιφτσάκης (38′) και Σιαφλάκης (63′ και 73′). Με αυτό το αποτέλεσμα ο Έβρος είναι τελευταίος με 3 βαθμούς.

Σύνθεση Έβρου (Αραμπατζής-Λαμπίδης): Νταντάκας (80′ Ντόας), Παρονιάν, Ουζουνάκης, Δαλάτσης, Γιαννακίδης, Δαρούσης (80′ Σπανός), Μακρίδης, Καλαϊτζίδης, Αλμετίδης, Πορτοκαλίδης (80′ Μπατζάκας), Χρυσόπουλος (80′ Πιστιάλκας).

 

Share it