Search

Photos: Νίκησε ΑΠΟΞ και μπήκε ξανά στην μάχη της ανόδου ο Άτλας Σελίνου!

Νίκη που αναζωπύρωσε ξανά το  ενδιαφέρον για την μάχη της ανόδου στην Α’ κατηγορία 5 στροφές πριν το απο το τέλος πέτυχε ο Άτλας Σελινού επί του ΑΠΟΞ με 2-1 και μείωσε την απόσταση στους 4 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε πολύ επιθετικά και για τις δύο ομάδες με τον Άτλα μόλις στο 3′ να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα όταν ο Τσακυρίδης πήρε ωραία μπαλιά και αφού πέρασε και τον κίπερ του ΑΠΟΞ πλάσαρε για το 0-1. Ο ΑΠΟΞ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ισμέτογλου ενώ το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να προσπαθούν σχεδόν σε κάθε επίθεση να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Με την συμπλήρωσε 35′ λεπτών ο Άτλας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του ξανά με τον σκόρερ τον τοπ σκόρερ του Τσακυρίδη, με τον ΑΠΟΞ να βρίσκει απάντηση τελικά στο 67′ μειώνοντας το σκορ σε 1-2 με τον Νικάκη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα είχε και ακυρωθέν γκολ του Νικάκη μετά απο καταλογισμό του ρέφερι για χέρι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 83′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπαρσεγιαννίδη, και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι αν και πίεσαν δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Έχοντας κενό την επόμενη εβδομάδα λόγω των ημιτελικών Κυπέλλου αμφότερες οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην τελευταία τετράδα αγώνων, έχουν έκαστος να κάνουν και ρεπό στις 5 αγωνιστικές που μένουν, με τον ΑΠΟΞ που βρίσκεται στους 31 βαθμούς να στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Δόξα στην Σταυρούπολης στις 26 Μαρτίου ενώ ο Άτλας που έχει 27 βαθμούς έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Γοργόνα στις 2 Απριλίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Δημήτρης Δανδανόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Βασίλη Ουζουνίδη

ΑΠΟΞ: Συράγγος, Ντουμπάν, Μπαρσεγιαννίδης, Φελεκίδης, Καραπαντζίδης, Τολμίδης, Σουκρήογλου(35′ Βαρελάς), Καραγκιουλμέζης, Νικάκης, Κότσιαρης(60′ Τσακιρούδης), Ισμέτογλου

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ: Καλαμάρης Π., Μενεξίδης, Παπαευαγγέλου Α., Δαλακούρας, Ζουμπουλίδης, Σιδερίδης, Μοσχόπουλος(65′ Τσιργιαννίδης), Ντόκο, Τσακυρίδης, Σταυρίδης, Παπαευαγγέλου Δ.(5′ λ.τρ. Νασούδης, 55′ Χατζόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA 

Share it