Search

Τρίποντο από χρυσάφι για την Αλεξανδρούπολη στο Κιλκίς!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που την οδηγεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, πέτυχε η Αλεξανδρούπολη, επικρατώντας 2-1 της Αναγέννησης Πλαγιάς στο Κιλκίς.

Ο αγώνας ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες, με την Αλεξανδρούπολη να απειλεί πρώτη στο 8ο λεπτό με τον Ρουμπιέ να σπάει τη μπάλα στο πέναλτι χωρίς να βρει συμπαίκτη. Στο 21ο λεπτό ο Ρουμπιές μπήκε στη περιοχή και κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσιώρας Κων. και άνοιξε το σκορ για την Αλεξανδρούπολη. Οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Παγωνίδη στο 35ο λεπτό. Η Αναγέννηση θα μειώσει στη τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Σερταρίδη.

Μόλις στη πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου η Πλαγιά θα έχει δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντελιάδη. Από το 65ο μέχρι το 75ο λεπτό η Αλεξανδρούπολη έχασε 3 κλασικές ευκαιρίες. Πρώτα (66′) με τον Μαντζίρη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια (70′) ο Παγωνίδης θα βρεθεί σε τετ α τετ αλλά θα τον νικήσει ο Preci και τέλος (75′) με τον Παγωνίδη και πάλι να σημαδεύει και αυτός το οριζόντιο δοκάρι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Αλεξανδρούπολη FC να φεύγει με 3 βαθμούς από το Κιλκίς και να ανεβαίνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι μπαίνει με καλή ψυχολογία στις δύο επόμενες αγωνιστικές, στις οποίες οι Εβρίτες φιλοξενούν στο Φώτης Κοσμάς Νέστο Χρυσούπολης και Μ. Άλεξ. Ορφανίου.

Αναγέννηση Πλαγιάς (Χατζηιωαννίδης Γιώργος): Preci, Φασουλάκος, Κουτσουρίδης, Σερταρίδης, Πολύζας, Νιζάμης, Κωνσταντινίδης, Preci Α., Γρηγοριάδης, Παντελιάδης, Παρπουτσης

Αλεξανδρούπολη FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Σιώπης, Μπαρμπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Πατσιώρας Κ., Αμπραχαμιαν (73’ Τσιτσεκίδης), Μαλτέζος (82’ Λίτσιος), Καρακασίδης (45’ Χριστοφορίδης), Παγωνίδης, Ρουμπιές (45’ Μαντζίρης)

Share it