Search

Κέρδισε Άβατο και αγκάλιασε τον τίτλο ο Αγροτικός! Τα ρέστα τους στα εντός οι Ξανθιώτες

Αν και στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε άκρως ανταγωνιστική εμφάνιση ο Άρης Αβάτου έφυγε ηττημένος απο τον Εύοσμο με τον Αγροτικό να επικρατεί με 2-1 και να είναι πλέον αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Ξάνθης μόλις στο 5′ είχε μεγάλη στιγμή με τον Γκέκα με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται στο 8′ με το σουτ του Ζαφειρίδη να μην βρίσκει στόχο. Στο 27′ σε μια απρόσμενη φάση απο εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση του Χαλκιαδάκη οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα που διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αν και οι ξανθιώτες είχαν καλή στιγμή στο 32′ με τον Στρατηλάτη να σταματά το σουτ του Ραφαήλ Μελισσόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με διαγώνιο ψιλοκρεμαστό σουτ του ξανθιώτη επιθετικού, Αλέξη Μελισσόπουλου. Οι ξανθιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το σουτ ου Παπαδόπουλου δεν βρήκε σουτ, με το γκολ πάντως για τον Άρη να έρχεται στο 59′ και μάλιστα ένα φοβερό τέρμα σε σουτ του Τενεκέ απο το κέντρο(!) του γηπέδου. Στο 77′ οι “σταχυοφόροι” κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παναγιωτίδη με την εκτέλεση του Μελισσόπουλου να μην βρίσκει στόχο περνώντας πάνω απο το οριζόντιο.

Μπορούσε κάτι καλύτερο ο Άρης Αβάτου που είχε περισσότερες τελικές απο την αντίπαλο του με τους ξανθιώτες με αυτή την ήττα να μένουν στους 27 και πλέον να παίζουν τα ρέστα τους στο επόμενο ματς με την Πλαγιά στο γήπεδο της Γενισέας όπως και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου επίσης εντός. Απο την άλλη ο Αγροτικός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 42 βαθμούς και θέλει μόλις έναν πόντο για την μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς κάτι που θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν στο εκτός έδρας ματς με τον Πανδραμαϊκό

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος(Πέλλας) – Βοηθοί: Κεσίσογλου, Σηπάκης(Πέλλας),

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(Κ. Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Μαυρομιχάλης, Καραγιάννης, Νικολαίδης, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος, Χαλκιαδάκης (86′ Ψάλτης), Ζαφειρίδης, Μπουλγκουρίδης (77′ Κατσιάκης), Μελισσόπουλος Αλ., Παπακωνσταντίνου (90+2′ Πορτοκαλάς)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φουντάς, Κωσταρέλης, Γκέκας, Παπαδόπουλος (62′ Καρατλίδης), Μελισσόπουλος Ρ. (75′ Τσάπαρης), Κοτόπουλος (75′ Αραμπατζής)

Share it