Search

Photos: Με το βλέμμα στην ιστορική κατάκτηση του πρώτου τίτλου έκοψε την βασιλόπιτα του ο Άρης Πετεινού!

Σε οικογενειακό κλίμα και με το βλέμμα στο Κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Διομήδειας, που εκτός απροόπτου θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας του, έκοψε στο εστιατόριο “ΒΙΩΝ” την βασιλόπιτα του ο Άρης Πετεινού.

Τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Παραστατίδης και ο Γενικός Αρχηγός, Ζήσης Λαβτζής ενώ το παρών πέρα απο τα μέλη της Ανδρικής ομάδας έδωσαν και οι προπονητές της Ακαδημίας αλλά και ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας του συλλόγου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Φίλιππος Παραστατίδης αναφέρθηκε σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια λόγω Covid και τα βήματα που έχει κάνει ο σύλλογος που κατάφερε παρά τις δυσκολίες και αυτή την περίοδο συνέχισε να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Εξήρε την παρουσία και πορεία της ομάδας που ζει μεγάλες στιγμές καθώς μετρά αντίστροφα για την ιστορική πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος ενώ άπαντες στον σύλλογο έχουν το μυαλό τους  στραμμένο και στο Σαββατιάτικο ματς με την Βιστωνίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης(19/3, 15:30 LIVE SA) οπού ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση του ντάμπλ.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν στα πιτάκια της Ανδρικής ομάδας ο Παναγιώτης Θωμαΐδης, σε αυτά της Β’ ομάδας ο Αρντά Κουρού και στην μεγάλη πίτα του συλλόγου ο Μιχάλης Πουσπουρίκας

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it