Search

Νικηφόρο πέρασμα από την Καβάλα για τους Νέους του ΑΟΞ!(+pics)

Το 2/2 έκανε η ομάδα Νέων της Ξάνθης που μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου πέρασε νικηφόρα από το Βερούλιο επικρατώντας με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Καβάλας

Οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 10′ με σουτ του Κωνσταντίνου Τυριάκη μετά από πάσα του Χότσκα πήρε προβάδισμα ενώ είχε καλές στιγμές με Καλαϊτζή, Πιτσόλη, Αναστασιάδη και Καρυπίδη όμως δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα της και έτσι στο 45′ η ομάδα της Καβάλας εκμεταλλεύτηκε  αλλεπάλληλα λάθη και κατάφερε με τέρμα του Σαλπιγγίδη να ισοφαρίσει και έτσι οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε εκ νέου δυνατά και στο 60′ κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με σουτ του Γιώργου Καραγιαννίδη εντός περιοχής. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε με τους ξανθιώτες να κρατούν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι τέλους φτάνοντας στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Ανδρέα Ζαχαριά και Τάσο Καρασαββαίδη όλοι τους της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Γ. Αποστολίδης): Νικολακούλης, Χότσκα, Καλαϊτζής(70′ Ιγνατιάδης) Καραγιαννίδης, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Δεληγιαννίδης(54′ Νορικ Χομόλι), Πιτσόλης, Αϊβαλή(60′ Μητρούσης), Καρυπίδης(70′ Τσάκαλος), Ιωσηφίδης.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ(Ν. Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Ρέμπας, Stakic, Θαλασσινός, Συμεωνίδης, Τζαλμάς, Γιαλαμάς (75’ Σάλιου), Παλαμάς, Ράπτης, Σαλπιγγίδης (67’ Κουκμάς), Μπογιατζόπουλος, Οδυσσέως (67’ Αντωνίου).

Share it