Search

Photos: Ελπίζουν για πρόκριση παρά την ήττα οι Παίδες, πάλεψαν οι Νέοι της Ξάνθης με Μακεδονία

Δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των Μεικτών ομάδων Κ15 και Κ17 της ΕΠΣ Ξάνθης στα παιχνίδια με την ΕΠΣ Μακεδονίας για την 5η στροφή του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων που έγιναν στο Ενωσιακό της Ξάνθης.

Ελπίζουν παρά την ήττα οι Παίδες.

Μπορεί να έχασαν με 3-0 όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς με το σκορ να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος. Καθώς στο πρώτο η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ξανθιώτικης ομάδας και ο Κουρτίδης που έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Σιδηρόπουλου κράτησαν το μηδέν, ωστόσο στο 46′ ο τοπ σκόρερ της ΕΠΣ Μακεδονίας βρήκε δίχτυα για το 1-0 ενώ στο 66 ο Μυλόπουλος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του με τον Μαυρόπουλο στο 78 να διαμορφώνει το τελικό σκορ

Παρά την ήττα η ομάδα της Ξάνθης θα παίξει τα ρέστα της για την δεύτερη θέση που δίνει επίσης πρόκριση στον “τελικό” με την ΕΠΣ Καβάλας στην Μακεδονική πόλη εκεί οπού οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού θέλουν μόνο νίκη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Κέκου.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κουρτίδης, Χουσείνκο, Κατσαούνης (77’ Καπζά), Μοσχίδης, Κασσίδης, Κιοσέ (77’ Κρυστάλλης), Ντέμπροβα (51’ Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος (41’ Αποστολόπουλος), Κίναλη, Μπογιατζίδης (51’ Κιουρτ), Ασλανίδης, Κωνσταντινίδης,

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πασχαλίδης Στ., Τσομπανόπουλος (71’ Μοσχόπουλος), Κατσαρέας, Μεγγίδης, Καφετζής (41’ Αγγ Μαυρόπουλος), Πασχαλίδης Απ (64’ Κεφαλάς), Σανδραμάνης (35’ Λαμτζούρι), Μηνασίδης, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Αλμπάνης (64’ Μυλόπουλος).

Δείτε στιγμές του αγώνα των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης ΕΔΩ

http://

Λύγισε απο τους καλύτερους φιλοξενούμενους η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης

Αν και έδωσαν μεγάλη μάχη οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό απο το ματς με την Μακεδονία αν και απο το 30′ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Στο 30’ αποβλήθηκε ο Τσίτσκας που ανέτρεψε αντίπαλο παίκτη ως τελευταίος ωστόσο η ομάδα της Μακεδονίας κατάφερε έστω και με 10 παίκτες να πάρει προβάδισμα απο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλπακίδη στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δοκάρι με τον Λαδά κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ με τον Μωυσίδη στο 73.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Κέκου.


ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Σαΐλάκης, Δεμενίκος, Σιέχ, Τανούζη (55 Τσαπατώλης), Αμανατιάδης (75’ Σαββίδης Χ.), Σαντιλιάνο (80’ Κίρατζη Χαλήλ), Αμπατζής (55’ Σιδηράς), Μπογιατζόπουλος, Χατζημεμίς, Δεληωρίδης (55’ Μπουρμπούν), Τυριάκης.ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Μπάτος, Κοασσίδης, Τοπουζίδης (62 Σαββίδης), Τσίτσκας, Καλπακίδης, Παπαδάκης (79 Βουτυρής), Γρηγοριάδης (62 Λυσσούδης), Σαπάνης, Αδαμίδης (85 Ματθαίου), Λαδάς (79 Μαρνέρης), Μωυσίδης.

Share it