Search

Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε από τον Πανδραμαϊκό ο Άρης Αβάτου

Την ήττα με 1-2 από τον Πανδραμαϊκό, γνώρισε ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το ντέρμπι για την δεύτερη θέση, προσέφερε τρία γκολ και πολλές μονομαχίες, σε ένα απόγευμα στο οποίο οι Ξανθιωτες δεν πραγματοποίησαν καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Δραμινοί εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Οι αλλαγές του Κώστα Μπεδρελή στις αρχές του δευτέρου μέρους έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα του, η οποία κατάφερε να μειώσει, ωστόσο η τελική πάσα συνέχισε να λείπει από το παιχνίδι των γηπεδούχων, οι οποίοι τελικά γνώρισαν την ήττα και πλέον βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πανδραμαϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Νταφοπουλος αποκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Γιώργου Παυλίδη. Στο 11′ σε μια παρόμοια φάση ο γκολκίπερ του Αβάτου πραγματοποίησε νέα σωτήρια επέμβαση, αυτή τη φορά σε σουτ του Μπερούκα, ενώ στο 30′ ο Παυλίδης, έπειτα από μεταβίβαση του Άντριτς, έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 42′ ο ίδιος παίκτης, με ασίστ του Μπερούκα έκανε με κοντινό πλασέ το 0-2, ενώ στο 62′, ο Καγκελίδης δεν υπολόγισε καλά την τροχιά της μπάλας έπειτα από εκτέλεση φάουλ, με αποτέλεσμα ο Τενεκές να διαμορφώσει, από κοντά, το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης που είχε για βοηθούς τους Κυριαζή και Νούσια από την ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου (Μπεδρελής): Νταφοπουλος, Παναγιωτίδης (65′ Χασαν Όγκου Σιμάρ), Ψεμματας, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης (77′ Τσάπαρης), Φούντας, Βασιλάκης (46′ Τενεκές), Κοντόπουλος, Παπαδόπουλος (77′ Μελισσόπουλος), Κοντογιανίδης (46′ Αραμπατζής), Γκέκας

Πανδραμαϊκός (Καζεπιδης): Καγκελίδης, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης Ν., Τουμανίδης, Γιαννόπουλος (86′ Γρηγοριάδης), Μπελμανι, Μπερούκας, Άντριτς (70′ Αχαλινοπουλος, Παυλίδης Γ.

Share it