Search

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής, βαθιά ανάσα για Πανσερραϊκό σε αγωνιστική με δύο αναβολές στην Super League 2!

Με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Βέροιας και της Λάρισας να μένει στο 1-1 και την Ξάνθη να κάνει ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση διεξήχθη η 23η αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2

Το ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο δεν ανέδειξε νικητή. Η ΑΕΛ έγινε η πρώτη ομάδα που απέσπασε αποτέλεσμα (1-1) φέτος στη Βέροια και έτσι η διαφορά των δύο ομάδων διατητήθηκε στους τρεις βαθμούς. Μοιραίος για τη Βασίλισσα του Βορρά ο Γιάννης Πασάς. Ο φορ της ομάδας της Ημαθίας με σουτ στο 21′ είχε απαντήσει στο γκολ του Γκοτζαμανίδη (4′), αλλά στο 59′ νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο από την άσπρη βούλα. Την παράβαση είχε υποδείξει ο Κροάτης διαιτητής Μπέμπεκ για ανατροπή του Γιακουμάκη από τον Θ. Παπαγεωργίου. Σημειώνεται ότι η Βέροια είχε δοκάρι στο 1′ με τον Μούργο και στο 87′ με τον Καπνίδη. Στη δεύτερη περίπτωση, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη λόγω επιθετικού φάουλ. Η ΑΕΛ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Όγκμποε στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά έκλεισε αήττητο σερί 19 αγώνων.

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός έκανε σεφτέ στις εντός έδρας νίκες για το 2022 με ξέσπασμα. Τα Λιοντάρια επικράτησαν 4-0 του Ολυμπιακού Β και ανανέωσαν τις ελπίδες παραμονής. Στους 20 βαθμούς ισοβαθμούν με τον Πανσερραϊκό ο Απόλλων Πόντου και τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Καλαμαριάς νίκησε άνετα (3-0) στο γήπεδο του Μακεδονικού τους Θεσσαλούς. Οι Πόντιοι δεν είχαν τρίποντο ως γηπεδούχοι από τις 22 Δεκεμβρίου!

Στο Καυτανζόγλειο ο ΠΟΤ Ηρακλής παρέσυρε με 4-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ, ενώ με χατ τρικ του Ρόβα ο Αλμωπός Αριδαίας έκανε… πάρτι (3-0) στην έδρα του Θεσπρωτού. Όσο για την Ξάνθη; Μία από τα ίδια. Παραχώρησε 0-0 στη Νίκη Βόλου στα Πηγάδια και έμεινε για 5ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.

Share it