Search

«Έσπασε» το αήττητο του Αγροτικού και ελπίζει η Αλεξανδρούπολη!

Μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε η Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (09/03) στο Φώτης Κοσμάς, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με 1-0.

Ο Χριστοφορίδης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ των Αλεξανδρουπολιτών, που έσπασαν το αήττητο του Αστέρα (ήταν η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που διατηρούσε το αήττητο σε όλες τις εθνικές κατηγορίες).

Η Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Γκαϊδατζής στο 7ο λεπτό γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι αλλά δε βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να τη σπρώξει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης θα κάνει όμορφη ενέργεια από αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε, κατέλειξε ελάχιστα άουτ. Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα χάσουν μία ακόμη ευκαιρία με τον Καρακασίδη να δέχεται τη σέντρα του Παπαγεωργίου από τα δεξιά αλλά το πλασέ του πέρασε εκτός εστίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου ήταν και πάλι αυτή που θα απειλήσει με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πατσιώρας Άγγ. σεντράρει στη περιοχή, βρίσκει τον Γκαϊδατζή αμαρκάριστο, αλλά εκείνος θα σημαδέψει τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Στο 53ο λεπτό ο Αγροτικός θα μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Ζουλούμης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή. Η Αλεξανδρούπολη θα πιέσει για να βάλει το πολυπόθητο γκολ και θα το πετύχει στο 70ο λεπτό. Ο Ρουμπιές από αριστερά θα περάσει τον αντίπαλό του, θα κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου είναι ο Χριστοφορίδης και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι γύρισαν πίσω για να κρατήσουν το σκορ, με τον Αγροτικό Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 85ο λεπτό με τον Κατσιάκη να πετυχαίνει το κάθετο δοκάρι του Μπινόπουλου.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Αλεξανδρούπολη να παίρνει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και πλέον ελπίζει σε παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αλεξανδρούπολη FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Παπαγεωργίου, Δορουγιδένης, Μπαρμπαγιάννης, Γκαϊδατζής (78’ Τσιτσεκίδης), Πατσιώρας Αγγ. (74’ Τσιεγγελίδης), Πατσιώρας Κων., Αμπραχαμιάν (62’ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης, Μαντζίρης (78’ Παγωνίδης), Ρουμπιές

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κωνσταντίνος Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Καλλίδης, Ζουλούμης, Νικολαΐδης, Ψάλτης, Παπακωνσταντίνου, Ευθυμιάδης, Ζαφειρίδης, Μπουλγκουρίδης, Μελισσόπουλος, Καθάριος

Share it