Search

Video: Νικητής στο ντέρμπι κορυφής με Σάπες ο Πανθρακικός!(+pics)

Συνεχίζει ακλόνητος ο Πανθρακικός, μετά την επικράτηση του στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ελπίδα Σαπών με 2-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής, και πλέον οι “πράσινοι”  έχουν “μαξιλαράκι” έξι βαθμών.

Μετά από αυτή τη νίκη οι παίκτες του Μπαχαρίδη φαίνεται να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για τα μπαράζ που δίνουν το εισιτήριο για την Γ’ εθνική κατηγορία.

Με αυτογκόλ “έσπασε το ρόδι” για τον Πανθρακικό μετά απο γύρισμα εντός περιοχής. Ο Γιαννακιτσίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, κλειδώνοντας την νίκη για τον Πανθρακικό.

Συνθέσεις ομάδων: 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Μπαχαρίδης Νίκος): Κεχαγιάς Σωτήρης, Καλογρανάς Αδαμάντιος, Αρετάς Κυριάκος, Σιδηρόπουλος Γιώργος, Σαπναράς Χρήστος (85΄ Σοπιάδης Γιώργος), Σμάλης Παύλος, Γιαννακιτσίδης Χρήστος (85΄ Γκουτάκης Γιώργος), Βελή Μεμέτ Χακάν, Φουρλατάρας Δημήτρης, Αντωνιάδης Βασίλης (71΄ Αμέτ Ερκάν), Δραγανίδης Πασχάλης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: (Χαριτόπουλος Βασίλης): Κοτσάκης Δημήτρης, Τζωρτζάκης Αθανάσιος, Παπαχρήστου Αχιλλέας, Λίβας Μιχάλης, Λαφαράς Αντώνης, Χαϊνάκης Αλέκος (85λ΄ Μαντέλης Ευθύμης), Μεμέτ Ομέρ (75΄ Γεωργαντάς Κώστας), Τριαντόπουλος Δημήτρης, Μπόζης Δημήτρης (85΄ Μεμέτ Χαμζά), Γεωργαντζάς Θωμάς (75΄ Παπαεμμανουηλίδης Κώστας), Κουτζής Νίκος (85΄ Βουνίδης Παναγιώτης).

HIGHLIGHTS:

 

Photos Credits: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it