Search

Και ο ΑΟΞ συνεχίζει τον…χαβά του με γκέλα και στην Αριδαία! Τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη και μόλις δύο τρίποντα σε 12 ματς!!!

Τι και αν στον πάγκο κάθισε ο πέμπτος διαφορετικός την φετινή χρονιά η Ξάνθη ούτε με τον Κώστα Ανυφαντάκη έδειξε να αλλάζει…ρότα και προχώρησε σε νέα βαθμολογική απώλεια μένοντας στο 2-2 στην Αριδαία με Αλμωπο.

Η ομάδα της Ξάνθης αν και ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ειδικά στο πρώτο οπού πέρα απο τα δύο γκολ που πέτυχε είχε και ακόμα 6 τελικές έναντι δύο των γηπεδούχων ενώ στο δεύτερο οι ξανθιώτες είχαν ακόμα 6 τελικές έναντι 3 χωρίς όμως ουσία.

Στο 23′ οι ξανθιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Αλί Μπαμπά με την αντίδραση των γηπεδούχων να έρχεται κόντρα στην ροή του ματς στο 39′ με σκόρερ τον πρώην αμυντικό του ΑΟΞ, Μανώλη Ρουσσάκη. Όμως στο 45′ ο Ηλίας Τσέλιος σκόραρε για το 1-2 που ήταν και το σκορ ημίχρονου, ωστόσο στο 68′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν με τον Τριανταφυλλάκη ένα γκολ που δεν βρήκε πότε απάντηση απο την ανούσια υπεροχή των φιλοξενούμενων με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως για ακόμα ένα ματς η ομάδα της Θράκης εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για ένα μη καταλογισμό πέναλτι στο 30′ όταν σε σουτ του Γκουνσάρι οι ξανθιώτες διαμαρτύρονται πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή

Μόλις 2 νίκες(με Πιερικό και Καρδίτσα) στα τελευταία 12 ματς για την Ξάνθη που μάλιστα έχει τέσσερα ματς που δεν μπορεί να κερδίσει και πλέον έπεσε στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς και την Τετάρτη θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου(9/3, 15:00)

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας / Λευκάδας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης):Παϊτέρης, Παρασκευάς (76’ Πατσιαβούρας), Σέχου (61’ Πρίκας), Σουλιώτης, Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός (61’ Τριανταφυλλάκης), Κολλαράς, Πέττας, Γιουκούδης (88’ Καράμπελας), Μπακούτσης (61’ Lyrion).

ΑΟ Ξάνθη (Κώστας Ανυφαντάκης): Γιακουμής, Δόρης(80′ Μονρόουζ), Μπάτζιος, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά(73′ Τσιλιγγίρης), Βιθέντε Γκόμεζ, Παπάζογλου(80′ Φαζός), Δεληγιαννίδης, Γκουνσάρι, Ουνγιαλίδης, Κρητικός.

Share it