Search

Έπεσε στην 4η θέση η Ξάνθη, συνέχισαν με νίκες Βέροια, Λάρισα και Καρδίτσα! Σε δύσκολη θέση Καβάλα και Πανσερραϊκός

Η Βέροια νίκησε εκτός έδρας τα Τρίκαλα με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Super League 2 και βρίσκεται ξανά στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 8′ με σουτ του Πασά. Στο 54′ ο Πέλκας έβγαλε τη σέντρα και από κοντά ο Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ για τους Θεσσαλούς, αφού στο 59′ ο Μούργος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Περλέσι. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους και η Βέροια πανηγύρισε το τρίποντο.

Οι Βυσσινί έκαναν περίπατο (3-0) στο Αλκαζάρ απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή και έκλέισαν αήττητο 18 αγώνων με 6 διαδοχικά τρίποντα! Έτσι, έπιασαν προσωρινά τη Βασίλισσα του Βορρά στην 1η θέση.

Στην 3η θέση και στο -8 από την κορυφή βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ΑΣΑ μετά την 5άρα σε βάρος της Βέροιας, νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας και τον κράτησε σε τροχιά υποβιβασμού. Στην 4η θέση κατρακύλησε η Ξάνθη, η οποία έκλεισε καρέ αγώνων χωρίς νίκη και έμεινε στο 2-2 με τον Αλμωπό Αριδαίας παρότι προηγήθηκε δύο φορές.

Ο Απόλλων Λάρισας με αυτογκόλ νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, ενώ ο ΠΑΟΚ Β με δύο πέναλτι επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Πόντου. Στο «Ανθή Καραγιάννη», τελος, η Καβάλα κατάφερε στο φινάλε να αποσπάσει την ισοπαλία (1-1) από τον Θεσπρωτό. Οι Αργοναύτες ήταν οι μόνοι από τους ουραγούς που πήραν πόντο, αλλά έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας.

Share it