Ευχαρίστησε την Ακαδημία της Ξάνθης για την κινητοποίηση και ενδιαφέρον της ο Παναιτωλικός

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης που στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super Leeague 1 κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Παναιτωλικό και αποχαιρέτησε την αγωνιστική χρονιά απο την τρίτη θέση στον Βόρειο όμιλο.

Σε ένα ματς που δεν έλειψε και η ατυχία για το νεαρό αρχηγό της Κ17 του Παναιτωλικού, Βασίλη Ράδο(φωτο) που στο φινάλε του ματς σε μια ανύποπτη φάση είχε άσχημη πτώση πάνω στο χέρι του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης οπού διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα.

Απο την πρώτη πρώτη στιγμή όπως ανέδειξε το Sportsaddict σύσσωμα τα μέλη της Ακαδημίας με πρώτο τον Τεχνικό Διευθυντή, Νίκο Κεχαγιά, τους προπονητές και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ στάθηκαν στο πλευρό του 17χρονου άσσου των Αγρινιωτών και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Με την ομάδα του Παναιτωλικού να προχωρά σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Τεχνικό Διευθυντή και τα μέλη της Ακαδημίας του ΑΟΞ όπως φυσικά και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης για την άμεση αντιμετώπιση του τραυματισμού

Στο ευχαριστήριο τους οι Αγρινιώτες αναφέρουν: “Η ομάδα μας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στην ομάδα του Α.Ο. Ξάνθης για το ενδιαφέρον που έδειξαν οι εκπρόσωποί της κατά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Ράδου στον αγώνα Κ17, όπως επίσης στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης, για την άμεση αντιμετώπιση του τραυματισμού.”

Share it