Search

Άραβας και επίσημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Προπονητής της Αλ Φαϊσαλί είναι με κάθε επισημότητα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά με τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης σε περίπτωση που παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Εβρίτη τεχνικού μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος μεταξύ άλλων κάθισε στους πάγκους της Ξάνθης, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, θα λάβει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα 1,5 έτους.

Το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα σε περίπτωση που παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο Θρακιώτης προπονητής έκανε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αυτή τη στιγμή η Αλ Φαϊσαλί βρίσκεται στην 13η θέση με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 14η Ετιφάκ που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έπειτα από 21 αγωνιστικές.

Ετσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης γίνεται ο δεύτερος Έλληνας προπονητής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος και βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Φατέχ.

Share it