Search

“Διέλυσε” Βέροια και κράτα ανοιχτή την μάχη της κορυφής η Καρδίτσα, ανάσα για Ολυμπιακό Βόλου!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας σημείωσε απίθανη νίκη εναντίον της πρωτοπόρου Βέροιας την οποία συνέτριψε με 5-2(!) παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β’ στα δύο εξ’ αναβολής ματς της Τετάρτης.

Στο 48′ ο Λαρέα ανέτρεψε τον Πασά, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και στο ίδιο λεπτό άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 50′ ο Γαβριηλίδης ανέτρεψε τον Λαγό και στο 52′ ο Μπραμπίγια ισοφάρισε. Στο 58′ η Βασίλισσα του Βορρά πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γιακουμάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Πασάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Το ματς ήταν συναρπαστικό και στο 60′ η ΑΣΑ ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του Λαγού από κοντά, ύστερα από κόρνερ του Μπενγκόα. Ποιος να το περίμενε πως το παιχνίδι θα είχε άλλα τρία γκολ υπέρ των γηπεδούχων. Στο 63′ ο Πλέγας με μονοκόμματο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 3-2, στο 68′ ο Δημούτσος πέτυχε το 4-2 με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 83′ έγινε το 5-2 με προβολή του Λαρέα, ύστερα από λάθος του Βελλίδη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ Β και πήρε ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία. Ο Ξύδας έκανε το 1-0 στο 2′, ισοφάρισε στο 26′ ο Παναγιώτου, αλλά ο Ξύδας και πάλι έγραψε το 2-1, στο 32′. Το 3-1 που διατηρήθηκε μέχρι τέλους πέτυχε ο Φιλίποβιτς. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από τη θέση παραμονής.

Την αυλαία των εξ΄ αναβολής αναμετρήσεων ρίχνει η Ξάνθη που την Πέμπτη στις 15:00 αντιμετωπίζει στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή και έχει μοναδική ευκαιρία με νίκη να μειώσει ξανά την απόσταση απο την κορυφή

Το πανόραμα των αγώνων όπως αναφέρονται στο FLnews:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ 5-2

Σκόρερ: 52′ πέν. Μπραμπίγια, 61′ κεφ. Λαγός, 63′ σουτ Πλέγας, 68′ σουτ Δημούτσος, 85′ σουτ Λαρέα – 49′ πέν., 59′ κεφ. Πασάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86′ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος (90’+1′ Βιδάλ), Λαγός (86′ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (78′ Γκίνη), Μπραμπίγια (86′ Μάνιος).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε (66′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87′ Ορφανίδης), Πόζογλου (46′ Φοφανά (79′ Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Δυτ. Αττικής), Νιδριώτης (Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Σκόρερ: 2′, 33′ σουτ Ξύδας, 44′ κεγ. Φιλίποβιτς – 26′ σουτ Παναγιώτου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (68′ Κόλα), Μανγκά (68′ Ντος Σάντος), Ξύδας (73′ Μαρκοπουλιώτης), Κουντουριώτης (73′ Σιαφά), Γκαργκαλατζίδης (54′ Κότος), Βερνάρδος

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46′ Πανίδης), Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (37′ λ.τρ. Γρόσδης), Γαϊτανίδης (69′ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Σμυρλής (46′ Τζίμας), Γκορντεζιάνι (46′ Τάχατος)

Share it