Search

Σε 35 λεπτά έγιναν όσα δεν είχαν γίνει σε 55′ χωρίς γκολ αλλά με ένταση και δοκάρι για ΑΟΞ η ισοπαλία με Καβάλα!

Με την Ξάνθη να έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία του Ματσούκα, σε αυτά τα 35 λεπτά που παίχτηκαν μετά την διακοπή λόγω βροχής(δείτε ΕΔΩ), αλλά και να μην εκμεταλλεύεται την υπεροχή της έμεινε στο 0-0 με την Καβάλα και πλέον είναι στο -11 απο την πρωτοπόρο Βέροια

Σε αυτά τα 35 λεπτά η Ξάνθη ήταν πολύ ανώτερη απο την αντίπαλο της είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε σουτ του Γκάβριτς που σταμάτησε ο Κυρίτσης στο 59′ και πέρασε άουτ στο 64. Ενώ ούτε και το σουτ του Αλί Μπαμπά στο 70′ βρήκε στόχο, ενώ η φάση του αγώνα έγινε στο 92′ όταν μετά απο σέντρα του Πολίμου ο Τσέλιος πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και διαμαρτυρίες των ξανθιωτών προς τον διαιτητή με κύρια αιτία των παραπόνων μια φάση πέναλτι που ζήτησαν σε ανατροπή του Αλί Μπαμπά που έδωσε φάουλ εκτός περιοχής αλλά και για τα 3 λεπτά καθυστερήσεων ενώ ο Κυρίτσης ήταν κάτω περίπου πέντε.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

ΞΑΝΘΗ (Ζίκιτσα Τασέφσκι): Ίτσο, Πολίμος, Ουνγιαλίδης (46′ Δεληγιαννίδης), Μιχαήλ (37′ λ.τρ. Παπάζογλου), Μπάτζιος, Γκόμεζ, Δόρης, Γκινσάρι (46′ Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά.

ΚΑΒΑΛΑ (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς(56′ Καραγιάννης), Στίκας, Πανουργιάς (46′ Αρμάλας), Μπελεβώνης(82′ Αλίμι), Θωμαΐδης, Σουλεϊμάν(46′ Μπούμαν), Έμπερτ, Σταμένκοβιτς, Καϊούμπι (46′ Σαμπανίδης).

Share it