Search

Με εκπλήξεις και “φωτιά” στην μάχη της παραμονής τα υπόλοιπα ματς της SL2!

Κάτω από έντονη βροχόπτωση, η οποία είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο των Πηγαδίων σε… λίμνη έπαιζαν ως το 55′ Ξάνθη και Καβάλα. Ο διαιτητής Ματσούκας στο ημίχρονο διαπίστωσε ότι μπορούσε να συνεχιστεί η αναμέτρηση, όμως 10 λεπτά αργότερα διέκοψε τον αγώνα και ενώ δεν υπήρχε σκορ. Σημειώνεται ότι και οι λιγοστοί φίλαθλοι με τη διακοπή άρχισαν να αποχωρούν κι εκείνοι από τις εξέδρες.

Στα υπόλοιπα ματς μετά το σαββατικάτικο «διπλό» του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Ολυμπιακό Β, την έκπληξη έκανε ο ΑΟ Τρίκαλα και κατέκτησε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 του ΠΟΤ Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και πανηγύρισαν μακριά από το γήπεδό τους έπειτα από περίπου 11 μήνες!

Η ΑΕΛ παραμένει στο κυνήγι της Βέροιας. Επικράτησε 1-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού, τον κράτησε για 6ο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι χωρίς τρίποντο και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 17 παιχνίδια. Έδαφος χάνει η Αναγέννηση Καρδίτσας που έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου. Στην Κατερίνη ο Πιερικός γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας και παραχώρησε ισοπαλία (2-2), έτσι, έμεινε 2 πόντους πάνω από τη ζώνη σωτηρίας.

Το πανόραμα της αγωνιστικής:

Share it