Search

Γίνεται… Άραβας ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Σε προφορική συμφωνία με την Αλ Φαϊσαλί έχει φτάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το πρόσφατο “διαζύγιο” με τον Πορτογάλο Ντάνιελ Ράμος και τις τελευταίες μέρες είχε εντατικές διαπραγματεύσεις με τον Εβρίτη τεχνικό.

Διαπραγματεύσεις που κατέληξαν σε προφορική συμφωνία αργά το βράδυ της Παρασκευής (25/02). Συμφωνία που ασφαλώς απομένει να επικυρωθεί από τις τελικές τετ-α-τετ πλέον τελικές συζητήσεις που θα έχουν οι δύο πλευρές στη Σαουδική Αραβία, όπου και αναμένεται εντός του σαββατοκύριακου να μεταβεί ο Ουζουνίδης, όπως αναφέρει το sport24.gr.

Κι αν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική ανατροπή, τότε ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος μεταξύ άλλων κάθισε στους πάγκους της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με την Αλ Φαϊσαλί, έναντι συνολικών απολαβών που θα ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον ίδιο και τους 2-3 ακόμη συνεργάτες (δεν έχει ακόμη οριστεί ο ακριβής αριθμός) που θα τον ακολουθήσουν στην αραβική χερσόνησο.

Και έτσι, πάντα εφόσον τελεσφορήσει με υπογραφές το deal, τότε ο Ουζουνίδης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος και βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Φατέχ.

Share it