Search

Έπος Απόλλωνα που έδιωξε Φέστα και αναλαμβάνει ο απορριφθέν προ μηνός Μπάμπης Τεννές!

Γα δεύτερη φορά αποχώρησε από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζιανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός αυτή την φορά είχε προλάβει να δείξει τη δουλειά του ένα μήνα μόνο, ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε μετά τη βαριά ήττα από τον Ιωνικό να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Στον πάγκο του Απόλλωνα για το ματς με τον Ατρόμητο όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ο Μπάμπης Τεννές, παλιός γνώριμος της ομάδας, αφού ο Έλληνας τεχνικός έχει αναλάβει το τιμόνι άλλες πέντε φορές. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και το Σάββατο (26/02) θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 69χρονος πρώην προπονητής της Ξάνθης, βρέθηκε κοντά να συμφωνήσει και στις αρχές του μήνα αλλά τελικά απορίφθηκε και αποφασίστηκε τότε να γυρίσει ο Φέστα. Τώρα όμως θα αναλάβει για 6η διαφορετική χρονική περίοδο τα ηνία του συλλόγου. Θα ντεμπουτάρει σε αυτή τη θητεία του στο ματς με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα.

Σχετικά με τις άλλες θητείες του Τεννέ η πρώτη του ήταν από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1997. Μετά ήταν για έναν μήνα στα τέλη του 2013 (Οκτώβριος-Νοέμβριος), ύστερα πήγε ξανά τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2016 & τη σεζόν 2018/19 ήταν εκ νέου για ένα μικρό χρονικό διάστημα (Νοέμβριος 2018-Μάρτιος 2019), όπως και το 2019/20.

Share it