Search

Εγκρίθηκε από την ΕΕΑ η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΑΟΞ και όλες οι αποφάσεις της έκτακτης ΓΣ!

Λίγες μέρες μετά την πανηγυρική δικαίωση του Βασίλη Παπαδημητρίου, κατά κόσμον Μπίλ Πάπας, απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού(θυμηθείτε ΕΔΩ), ήρθε από την ίδια Επιτροπή και η έγκριση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης που είχε γίνει στις 14 Δεκεμβρίου.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΕΑ αναφέρει: “Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων της από 14.12.21 Γ.Σ.     της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ.    ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ”

Πάμε όμως στο κυρίως πιάτο και τι σημαίνει αυτό, στις 14 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ Ξάνθη είχε προχωρήσει στην απόφαση να προχωρήσει σε “αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά κατά τέσσερα εκατομμύρια επτακόσιες είκοσι επτά χιλιάδες πέντε ευρώ και πενήντα λεπτά (με την έκδοση 431.690 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 10,95 ευρώ εκάστης. Μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω αύξησης, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα ανέλθει στο ποσό των δεκατεσσάρων εκατομμυρίων διακοσίων δώδεκα χιλιάδων οκτακοσίων δεκαπέντε ευρώ και τριάντα λεπτών διαιρούμενο σε 1.297.974 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 10,95€ εκάστης .”

Εκτός από την μεγάλη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του ΑΟΞ, το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι υπόλοιπες αποφάσεις της Έκτακτης Γ.Σ. με σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις για τον σύλλογο που παρά την παραφιλολογία και την καταστροφολογία ορισμένων για ακόμα μια φορά τους διαψεύδει.

Share it